Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 23:43

Ελεύθεροι οι αρχηγοί, έρχονται εκλογές και αποφάσεις

Το τέλμα που παρατηρείτε σ τα διοικητικά του ΑΟ Σύρου φέρνει εξελίξεις και στα θέματα που αφορούν το υπάρχων ρόστερ της ομάδας, καθώς από την 1η Ιουλίου ξεκινά και επίσημα η περίοδος των αποδεσμεύσεων και των μεταγραφών.

Πληροφορίες που έχουν φτάσει στο σάιτ μας αναφέρουν ότι δεν είναι λίγοι παίκτες που μέχρι πρότινος άνηκαν στον ΑΟ Σύρου και βάσει συμφωνίας που είχαν μένουν ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με την ομάδα που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Δύο μάλιστα από αυτούς αποτέλεσαν βαρόμετρο με την παρουσία και την απόδοση τους στη κατάκτηση του νταμπλ και στην άνοδο της ομάδας στη Γ΄Εθνική.  Ο λόγος για τους δύο αρχηγούς, Παναγιώτη Ραμπαβίλα και Κυριάκο Μανουδάκη, οι οποίοι από αύριο είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν ποια θα είναι η ομάδα που θα συμφωνήσουν για την ερχόμενη σεζόν.

Ειδικά ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας έχει πολλές προτάσεις στα χέρια, μέσα στις οποίες κάποιες έχουν γίνει από Κυκαλδίτικες ομάδες. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αποτελεί πόθο αρκετών προπονητών και ήδη έχει ξεκινήσει να μιλάει με περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν περισσότερο.

Όπως γίνεται αντιληπτό τα περιθώρια έχουν στενέψει πλέον, με τις τελικές αποφάσεις να μην αργούν, καθώς οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αναμένονται εκλογές πιθανότατα τη Δευτέρα 10/7, με τη νέα διοίκηση να είναι αυτή που θα δώσει τελικές απαντήσεις σε πολλά πράγματα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares