Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017 16:05

Και με τη βούλα ''Καμαριανός'' ο Ρέτζο

Περίπου δυόμιση μήνες μετά την αποκάλυψη μας για τη συνεργασία της Θύελλας Καμαρίου με τον Γιώργο Ρέτζο ήρθε σήμερα η επιβεβαίωση από την ίδια την ομάδα της Σαντορίνης που επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον ικανότατο κεντρικό αμυντικό.

Ο υψηλόσωμος (1,90) παίκτης παρά τις προτάσεις που είχε ακόμα και από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, είπε τελικά το ναι στους ανθρώπους της Θύελλας, οι οποίοι κινούνται με στοχευμένες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Ρέτζο έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο από τον ΑΣ Παπάγου, στον οποίο επέστρεψε μετά από το πέρασμα του από τις ομάδες «Κ» του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον Γιώργο Ρέτζο.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον αμυντικό Γιώργο Ρέτζο.
Γεννηθείς το 1992, ο Γιώργος ξεκίνησε την πορεία του από τον Α.Ο. Παπάγου ενώ έχει αγωνιστεί και στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.
Το Δ.Σ. της ομάδας μας καλωσορίζει τον Γιώργο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.
 
Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου

Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει ο παίκτης για τη συνεργασία του με τη Θύελλα

«Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους  της Θύελλας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Φουστέρη και τον προονητή μου κ. Κώστα Μιχάλη», είπε ο Γιώργος Ρέτζος και συνέχισε αναφερόμενος στην πρώην του ομάδα: «Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΣ Παπάγου και ιδιαίτερα στον κ. Γουστέρη και εύχομαι στην πρώην μου ομάδα να έχει καλή συνέχεια».

Αναφορικά με το δικό του «ναι» στην πρόταση της θύελλας, παρά τις πολλές προτάσεις που είχε ο Ρέτζο, τόνισε: «Η Θύελλα είναι αυτό που έψαχνα… Δηλαδή μία σοβαρή ομάδα με πολύ καλή διοίκηση, ένα υγειές σωματείο που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό».

Στην ερώτηση τι γνωρίζει για το πρωτάθλημα μας και για τη νέα του ομάδα, το νέο απόκτημα της Θύελλας είπε: «Γνωρίζω ότι είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες αυτό των Κυκλάδων. Επίσης αυτό που γνωρίζω για τη Θύελλα είναι ότι είναι μία πάρα πολύ καλή και δυνατή ομάδα με κόσμο».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares