×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 00:24

Μένει ο Τσουκαλάς, αναμονή για Διονυσόπουλο

Μπορεί στην Λάβα να υπάρχουν ακόμη διαβουλεύσεις σχετικά με το μέλλον της ομάδας, αποδεσμεύσεις και ανακατατάξεις, όμως υπάρχουν και παίκτες που θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα συνεχίσουν στην ομάδα, με έναν από αυτούς αν είναι και ο γκολκίπερ, Γιάννης Τσουκαλάς.

Ο έμπειρος πορτιέρο που γνωρίζει πολύ καλά πλέον την πραγματικότητα στις Κυκλάδες, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του συλλόγου, οι οποίοι μάλιστα του διαμήνυσαν ότι θέλουν αν παραμείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα, πράγμα που είναι πολύ πιθανό να συμβεί τελικά.

Αναφορικά με το μέλλον της ομάδας, τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τη Σαντορίνη αναφέρουν επαφές της διοίκησης με ποδοσφαιριστές προκειμένου να σχηματιστεί το ρόστερ και να παρουσιαστεί στον υποψήφιο προπονητή που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι πρώην τεχνικός της Θύελλας Καμαρίου, Στέφανος Διονυσόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά και την απόφαση του πρώην προπονητή Αντώνη Καντζέλη να προσφέρει από άλλο πόστο, δέχθηκε κρούση και είναι θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας, αλλά αυτό που ζήτησε είναι να μάθει το ρόστερ με το οποίο θα εργαστεί.

Σε κάθε περίπτωση, στη Λάβα δρομολογούνται εξελίξεις για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες ημέρες!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares