×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 15:19

Καρέ αποδεσμεύσεων και ''μαθήματα νοοτροπίας'' από τον ΑΜΣ Φιλωτίου

Στο απόλυτο πνεύμα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και της νοοτροπίας που θα πρέπει να υπάρχει κινείται η νέα διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου, που δεν «εγκλωβίζει» κανέναν ποδοσφαιριστή, δίνοντας το παράδειγμα στην κακή τακτική αρκετών ομάδων που θεωρούν κτήμα τους τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.

Πρόσφατα λοιπόν, η ομάδα της ορεινής Νάξου διέψευσε τις «Κασσάνδρες» και έδωσε την ελευθέρας σε τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας θέλησαν να αλλάξουν ομάδα.

Ο λόγος για τον Λέανδρο Μπονιάκο, που κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει σε ομάδα της Αθήνας, για τον Αντώνη Νταή, που πιθανότατα θα πάρει μεταγραφή στη Θύελλα Μοσχάτου, για τον Βαγγέλη Περιάλη που την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Κεραυνού Γλυφάδας και τον Βασίλη Καράι, ο οποίος εξετάζει διάφορες προτάσεις που έχει από ομάδες των Κυκλάδων και της Νάξου.

Αναφορικά με τον σχεδιασμό στον ΑΜΣ Φιλωτίου, σίγουρα τα κολλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο δημιουργούν πρόβλημα, αλλά στο ποδοσφαιρικό τμήμα γενικότερα επικρατεί κλίμα ανανέωσης, με την επιστροφή του Ηλία Ορφανού να σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τον σύλλογο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares