Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 21:33

Με Κατσούλη αντί Βασαλάκη στον πάγκο ο Αστέρας Τραγαίας

Με τον Μανόλη Κατσούλη στον πάγκο του θα πορευτεί τη σεζόν 2017-2018 ο Αστέρας Τραγαίας, με τον έμπειρο τεχνικό να παίρνει τη σκυτάλη από το Γιώργο Βασαλάκη, που μετά από έναν χρόνο στον πάγκο των «πορτοκαλί» κατάφερε να βάλει γερές βάσεις για μία καλύτερη συνέχεια.

Ο Μανόλης Κατσούλης που έχει γράψει τη δική του ιστορία ως προπονητής του Πανναξιακού, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στον πάγκο κάποιου συλλόγου, καθώς όλα αυτά τα χρόνια τον γνωρίσουμε από την παρουσία του στα σχολικά πρωταθλήματα, όπου με τις ομάδες του ΓΕΛ, έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τραγαίας

Ο Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ ορίζει ως ημερομηνία έναρξης προετοιμασίας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 την Παρασκευή 15-09-2017.

  Προπονητής του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 θα είναι ο κος.Κατσούλης  Εμμανουήλ, ο οποίος και αναλαμβάνει να συνεχίσει  το άκρος επιτυχημένο έργο που παρείχε την αγωνιστική περίοδο 2016-17 ο κος.Βασαλάκης Γεώργιος και να «χτίσει» πάνω στις βάσεις που τέθηκαν.

  Το Δ.Σ. οδηγήθηκε  στην επιλογή του κου.Κατσούλη για  λόγους καθαρά αγωνιστικού προγραμματισμού, χωρίς  κανένα ίχνος αμφισβήτησης των προπονητικών ικανοτήτων του κου.Βασαλάκη.

  Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ ευχαριστεί θερμά τον κο.Βασαλάκη Γεώργιο για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο τόσο ως αθλητή όσο και ως προπονητή.  Με την δική του καθοδήγηση ο σύλλογος τη σεζόν 2016-17 πέτυχε το αξιοζήλευτο ρεκόρ των 9 νικών και 1 ισοπαλίας στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας Κυκλάδων. Από καθαρή συγκυρία δεν επετεύχθη ο  στόχος κατάκτησης του τίτλου Πρωταθλητή Β’ κατ. στην έδρα μάλιστα του αντιπάλου.

  Ο ΑΣΤΕΡΑΣ εύχεται στον κο.Βασαλάκη Γεώργιο , σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, κάθε επιτυχία και να είναι πάντα υγιής και δυνατός. Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ  θεωρεί τον κο.Βασαλάκη  μέλος της και οι πόρτες του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές.

Το Δ.Σ. ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΙΑΣ

 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares