Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 17:02

Μία εξάδα νέων προσώπων στον πρωταθλητή ΠΑΣ Τήνου

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά έξι (6) νέα πρόσωπα προστέθηκαν σήμερα στο ρόστερ του ΠΑΣ Τήνου που συνεχίζει δυναμικά τη μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι πρωταθλητές της Β΄κατηγορίας, θέλοντας να φτιάξουν ένα δυνατό σύνολο και να αναπληρώσουν το κενό ορισμένων νεαρών παικτών που αποχώρησαν λόγω σπουδών, προχώρησαν στην απόκτηση 6 ποδοσφαιριστών που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά τον ΠΑΣ Τήνου.

Βέβαια η πληροφορία έχει διαρρεύσει αρκετό καιρό πριν μέσα από τη διοίκηση του Τηνιακού σωματείου, που παρά την εύρυθμη λειτουργία, δείχνει να έχει χάσει τα «στεγανά» του όσο αφορά τον τομέα της ισόνομης ενημέρωσης.

Αναφορικά με τους παίκτες που αποκτήθηκαν, πρόκειται για 4 παίκτες από την Άνδρο, Τον μέσο Νίκο Κρίτη, τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Ζαννάκη, τον επιθετικό Αριστείδη Γλυνό και τον αμυντικό Βαγγέλη Ζανάκη.

Στους τέσσερις Ανδριώτες, ήρθαν να προστεθούν και δύο επιστροφές, καθώς κατατέθηκαν τα δελτία του ακραίου μεσοεπιθετικού Σααρ Λαμιντ Σίντι και του τερματοφύλακα Χαράλαμπου Κελαδίτη.

Πλέον ο ΠΑΣ Τήνου με μία οργανωμένη διοίκηση αποτελεί πόλο έλξης για αρκετούς ποδοσφαιριστές εκτός του νησιού, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχουν ακόμη και τηλεφωνήματα από ποδοσφαιριστές (ειδικά από τη Σύρο) προς τα μέλη της διοίκησης, οι οποίοι εκφράζουν την επιθυμία να αγωνιστούν με τους Τηνιακούς.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares