Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 19:56

Απέκτησε Ντουσάι και Καραΐνδρο ο ΑΟ Μυκόνου

Δύο νέα πρόσωπα παρουσίασε στη σημερινή σύνθεση του στον φιλικό αγώνα απέναντι στον Πανναξιακό ο ΑΟ Μυκόνου, καθώς ο Θεοφύλακτος Παχατουρίδης είχε την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των Καραΐνδρου και Ντουσάι που αποκτήθηκαν πρόσφατα από τον σύλλογο.

Και οι δύο παίκτες άφησαν άριστες εντυπώσεις, δείχνοντας με το καλημέρα ότι θα αποτελέσουν δύο σημαντικές μονάδες για τους Μυκονιάτες.

Ο Καραϊνδρος είναι 27 ετών και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κόρινθο καλύπτει τον χώρο της μεσαίας γραμμής και στον σημερινό αγώνα ήταν άψογος, τόσο στον ανασταλτικό, όσο και στον δημιουργικό τομέα.

Ο Ντουσάι είναι 18 ετών και προέρχεται από τις ακαδημίες του Χουάν Ραμόν Ρότσα και αγωνίζεται ως επιθετικός. Στον σημερινό αγώνα έδειξε πολύ καλά στοιχεία, είναι ταχύτατος και μπορεί αν βοηθήσει σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής.

Στο σωματείο της Μυκόνου έχει επέλθει «νοικοκύρεμα» αφού το πλάνο της ομάδας που ήθελα παίκτες από την ακαδημία να επανδρώνουν το ανδρικό τμήμα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και όπως αναφέρουν άνθρωποι της ομάδας με την ολοκλήρωση του γηπέδου είναι η ώρα ώστε ο ΑΟ Μυκόνου να επιστρέψει στον πρωταθλητισμό και τις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares