×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 13:48

Ντεμπούτο με τρεις βαθμούς για τον ΑΟ Πάρου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νικηφόρα ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΑΟ Πάρου για το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, μετά τον οδυνηρό, όπως εξελίχθηκε το ματς με τον ΑΜΣ Φιλωτίου, αποκλεισμό του από τον θεσμό του Κυπέλλου. Οι Παριανοί επικράτησαν στην αναμέτρηση που διεξήχθη χθες με 2-0 έναντι του μαχητικού ΑΟ Σερίφου, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο ΑΟ Πάρου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Κέρδισε πέναλτι στο 26΄κάνοντας το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρκουλή, που κέρδισε ο ίδιος μετά από ανατροπή του Μποφίλιου, με τους Σεριφιώτες να «φωνάζουν» σε αυτή τη φάση.

Στην επανάληψη ο ΑΟ Σερίφου μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχε φάσεις που θα μπορούσε να ισοφαρίσει, όμως στο 73΄ μετά από φάουλ, ο Αρκουλής πήρε τη πρώτη κεφαλιά και Γιουρτζίδης πάνω στη γραμμή έκανε το τελικό 2-0. Και σε αυτή τη φάση «φωνάζει» ο ΑΟ Σερίφου καθώς θεώρησε ότι υπήρξε οφσάιντ και ότι η μπάλα δε πέρασε τη γραμμή.

Η ΚΑΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Στις κακές στιγμές του αγώνα ο τραυματισμός του Παπαδόπουλου, που διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας, αλλά ευτυχώς διαγνώστηκε μία απλή κάκωση.

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΣΕΡΙΦΟΥ

Σε επικοινωνία του με το S.C. o ΑΟ Σερίφου ευχαριστεί για τη φιλοξενία τον Α Πάρου και επιφυλάσσεται για ον 2ο γύρο.

Διαιτητές: Βακόνδιος Μ, Ρούσσος Ε., Μαργαρίτη Μ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Α.Ο Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Χαριστός, Καραφυλλάκης, Μπαρδάνης (81' Καντιώτης), Σωτηρόπουλος, Γαβαλάς (49' Ρούσσος Α.), Τσούκε, Αρκουλής, Κληρονόμος (80' Γκιόκα), Πρίνα (87' Σαρρής Κ.-Π.) Τριανταφυλλίδης, Γιουρτζίδης Αναππληρωματικοί: Τσόκα, Λουκής, Σένκα

Α.Ο Σερίφου (Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κ., Μποφίλιος, Παππάς (46' Γεροντάρης Ι.), Ρεβίνθης Ν., Μουστάκας, Βαλσαμάκης Α., Λιβάνιος, Παπαδόπουλος, Βαλσαμάκης Κ., Ρεβίνθης Κ., Ρώτας (58' Μαγουλάς)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares