×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 00:31

Τεσσάρων αστέρων η Λάβα παρά τις απουσίες

Η Λάβα «πάτησε γκάζι» στην επανάληψη μετατρέποντας σε εύκολη υπόθεση την αναμέτρηση με τον Καρτεράδο, με το τελικό 0-4 να της δίνει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Η ομάδα του Στέφανου Διονυσόπουλου δεν επηρεάστηκε από τις πολλές απουσίες βασικών παικτών απέναντι στον Καρτεράδο, που είχε καλά διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο τα οποία όμως άφησε ανεκμετάλλευτα.

Το 0-1 έγινε από τον Ντεκίδη στο 15ο λεπτό, όταν ο ίδιος εκτέλεσε  πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή στον Ζώνα και ο έμπειρος Ξαγοράρης απόκρουσε αρχικά, αλλά στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Με το καλημέρα στην επανάληψη ο Παναγιωτίδης πέτυχε το 0-2, με τον Ντέμη Ζώνα να εδραιώνει τη νίκη των Εμποριανών στο 69΄όπου με μία καταπληκτική απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκανε το 0-3, πετυχαίνοντας ένα σπάνιας ομορφιά τέρμα.

Το τελικό 0-4 ήρθε και πάλι από τον Ντέμη Ζώνα στο 79΄όταν ήταν εύστοχος σε εκτέλεση πέναλτι που έγινε σε βάρος του Παναγιωτίδη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ελευθεριάδης με βοηθούς τους κ.κ. Παντελάκη και Βάιλα.

Καρτεράδος (Φωτεινός): Ξαγοράρης, Φωτεινός Ε., Κόστα, Πρέκας, Φωτεινός Α., Γιώτης, Φέκας, Βαρμάζης, Τζούρος, Χαραλαμπίδης, Βαζαίος, Σορώτος.

Αναπληρωματικοί: Γαβρίλης, Ντάλλας, Ροδάκης, Κουντούρης, Αντιμισάρης, Κυβρικοσαίος (*αλλαγές αναμένονται).

Λάβα (Διονυσόπουλος): Καλαμάτας, Δρόσος, Κλουβάτος, Καψάλης, Κολιούσης, Κουκούλης, Ζώνας, Σελιστάι, Ντεκίδης, Παναγιωτίδης, Βουλγαράκης.

Αναπληρωματικοί: Κελίδης, Αλεφραγκής, Παραλίκης (*αλλαγές αναμένονται).

Βαθμολογίες – Αποτελέσματα

*Η Λάβα ξεκίνησε με -3 βαθμούς

2017-10-22.jpg

 

2017-10-22_1.jpg

Βίντεο από τον Κώστα Δαρζέντα 

 

 

 

 

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares