×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 02:40

Χάνει τη χρονιά ο Ντεκίδης | Ευχές από τον ΠΑΣ Νάξου

Δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο τραυματισμός του Άρη Ντεκίδη είναι τόσο σοβαρός που εκτιμάται ότι θα του στερήσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός της Λάβας Εμπορείου τραυματίστηκε όταν δεν πάτησε καλά στο έδαφος σε μία ανύποπτη φάση του 15ου λεπτού  του παιχνιδιού της ομάδας του με αντίπαλο τον ΠΑΣ Νάξου, με αποτέλεσμα να γυρίσει το πόδι του.

Από την πρώτη στιγμή ο τραυματισμός φάνηκε ιδιαίτερα σοβαρός και χρειάστηκε η διακομιδή του στο Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης, όπου υπάρχει έμπειρο Ιατρικό προσωπικό και άρτιος ιατρικός εξοπλισμός για να αντιμετωπιστούν τέτοιου είδους τραυματισμοί.

Κατόπιν εξετάσεων ο Ντεκίδης διαγνώστηκε με πρόβλημα στο γόνατο και τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης.

Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και να τον δούμε σύντομα πίσω στα γήπεδα.

Η ομάδα της Νάξου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ εύχεται στον εκλεκτό ποδοσφαιριστή της ομάδας « ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ»,  Άρη Ντεκίδη, περαστικά, καλή ανάρρωση, επιτυχημένη και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους!»

ghchkjkghk.jpg

Η σχετική ανακοίνωση της Λάβας:

ΑΟ Λαβα Εμπορείου - Πας Ναξου 6-1

Ακομη μια νικη με ευρύ σκορ πέτυχε η ομάδα μας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο οπου για μια ακομη φορα αγωνίστηκε με απουσίες 6 ποδοσφαιριστων.
Το αγωνα επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή μας Άρη Ντεκίδη καθως αποχώρησε συνοδευόμενος απο ασθενοφόρο με πονους στο γόνατο.
Ο ποδοσφαιριστης μας εχει ήδη υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις οπου τις επόμενες μερες θα γινει η επέμβαση αποκατάστασης .
Η επιστροφή του στα γήπεδα αναμένετε την καινούργια χρονια .
Ολοι η οικογένεια της ομάδας μας βρίσκετε δίπλα στον αθλητή μας ωςτε να επιςτρεψει δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους .
(Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν 2 Κελίδης ,2 Ζωνας , 1 Σελισται ,1 Βουλγαρακης).

*Η περίπτωση του Ντεκίδη δεν είναι η μοναδική ατυχία παίκτη της Λάβας καθώς όλοι θυμόμαστε την περίπτωση του Γιάννη Τσουκαλά, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει σύντομα, ενώ υπάρχουν και άλλοι ποιο ελαφριοί τραυματισμοί που έχουν «αποδεκατίσει» την ομάδα της Σαντορίνης.

hgjhgjkdfxgc.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares