×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017 19:37

Νίκη ουσίας επί του ΑΟ Καρτεράδου και 3η θέση για τον ΑΜΣ Φιλωτίου [pics - vids]

Σε ένα παιχνίδι που δεν.. θα το θυμούνται και πολλοί, αφού ποιοτικά δεν προσέφερε κάτι το ιδιαίτερο στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου, αλλά και σε αυτούς που του παρακολούθησαν ζωντανά μέσω του Sportcyclades.gr, ο ΑΜΣ Φιλωτίου εκμεταλλεύτηκε εις στο έπακρον τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 3-1, από τον χωρίς λύσεις και φαντασία στο παιχνίδι του, ΑΟ Καρτεράδου.

COKIBA_2017.jpg

"ΔΑΙΜΟΝΙΟΣ" ΕΥΡΙΠΙΩΤΗΣ

Ο Μιχάλης Ευριπιώτης δείχνει αυτό το διάστημα να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στο σημερινό παιχνίδι δυσκόλεψε πολύ τους αμυντικούς του ΑΟ Καρτεράδου, ενώ είχε συμμετοχή, σχεδόν σε όλες τις φάσεις που πραγματοποίησε η ομάδα της Νάξου. Το γρήγορο τέρμα που πέτυχε «ξεκλείδωσε» την άμυνα των Σαντορινιών, δίνοντας ταυτόχρονα και το ψυχολογικό αβαντάζ στους συμπαίκτες του.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Το γκολ στο 26' από τον Ευριπιώτη ταυτόχρονα, έδειξε ότι θα αλλάξουν οι ισορροπίες.

Ωστόσο ο ΑΟ Καρτεράδου είχε απάντηση και μάλιστα γρήγορη. Ο Χαραλαμπίδης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή του Φιλωτίου, η μπάλα βρήκε στα σώματα, άλλαξε πορεία, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να έρθει στα ίσα.

ΕΙΧΕ ΖΟΥΛΗ ΚΑΙ.. ΔΟΚΑΡΙΑ

Και όσο το ματς ήταν στο 1-1, τα πάντα ήταν ανοικτά. Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι, όσες φορές έβρισκαν την ευκαιρία, έβγαιναν μπροστά με απειλητικές διαθέσεις.

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου έλυσε το γόρδιο δεσμό στο 67ο λεπτό. Ο Ζούλης, συνδυάστηκε άψογα με τον Κοττάκη, μετατρέποντας την υπεροχή της ομάδος του σε γκολ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 91’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, νίκη που έφερε τον ΑΜΣ Φιλωτίου στη 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης στον 3ο Όμιλο.

Οι γηπεδούχοι αξίζει να σημειωθεί πως είχαν και δύο δοκάρια στην διάρκεια του αγώνα.


Άψογη η διαιτησία του κ. Βακόνδιου και των δύο βοηθών του, κυριών Ψαρρά και Μελανίτη

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Ορφανός): Λουλάι, Μουστάκης Ν., Κουφόπουλος Χ., Μουστάκης Α., Ισμαϊλάι (80΄Βερύκοκκος), Πράσινος (92΄Βενιεράκης), Ψαρράς, Ζούλης, Ευριπιώτης. Μεμλίκα (85΄Μανιός), Κοττάκης. Αναπληρωματικοί: Ζούλης Π., Βασιλάκης, Μουστάκης Δ., Μουστάκης Ε.

ΑΟ Καρτεράδος (Φωτεινός): Ξαγοράρης, Φωτεινός Β. (85΄Πρέκας), Τόμορι, Κουλόλι, Ξαγοράρης (51΄λ.τ. Καράβολας), Τζούρος, Βαζαίος Ν., Χαραλαμπίδης, Βαζαίος Α. (80΄Φέκκας), Δεναξάς, Βαρμάζης (60΄Φωτεινός Α.) Αναπληρωματικοί: Ροδάκης, Φύτρος, Αντιμισάρης.

Δείτε ολόκληρη την αναμέτρηση, όπως αυτή μεταδόθηκε ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας μας:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares