Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2018 15:37

Πανναξιακός = Οικογένεια

Οι μεγάλες ομάδες μπορεί να έχουν ως σημείο αναφοράς την ιστορία τους και τις επιτυχίες τους, αλλά σίγουρα είναι και κάποια πράγματα που τις χαρακτηρίζουν και αυτά δεν είναι άλλα από τις σχέσεις και τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών τους.

Ποιος μπορεί λοιπόν να υποστηρίξει ότι ο Πανναξιακός δεν είναι μία μεγάλη ομάδα, που κουβαλά μία μεγάλη ιστορία στις πλάτες της;

Τον κάνουν όμως ακόμη μεγαλύτερο κάποιες ενέργειες… Και αυτή τη φορά αυτό το ανέλαβαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να μας υπενθυμίσουν το μέγεθος του συλλόγου, οι οποίοι εκπροσωπούμενοι από τον αρχηγό Αντώνη Χαμηλοθώρη επισκέφθηκαν τον Ιάκωβο Σταματίου και του παρέδωσαν έναν φάκελο!!!

Γιατί; Ο Ιάκωβος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τον ΑΣ Ίου, το οποίο θα του κοστίσει ακόμη ενάμισι μήνα μακριά από τα γήπεδα, ενώ του στοίχισε και μεγάλο διάστημα εκτός εργασίας.

Οι συμπαίκτες του λοιπόν έδειξαν τον χαρακτήρα τους και το δέσιμο που υπάρχει μέσα στην ομάδα, καθώς θεώρησαν ότι δεν θα πρέπει να μείνουν αμέτοχοι στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ιάκωβος και του παρέδωσαν διά του αρχηγού έναν φάκελο που περιείχε ένα βοήθημα και μία κάρτα, στην οποία υπήρχαν φυσικά οι ευχές και τόνιζε με υστερόγραφο το: «Πανναξιακός = Οικογένεια».

Εμείς βρήκαμε τον Ιάκωβο Σταματίου, ο οποίος με εξέπληξε, καθώς αποκάλυψε: «Είχα αποφασίσει να σταματήσω το ποδόσφαιρο, αλλά η πράξη των συμπαικτών μου, έδωσε δύναμη και άλλαξα γνώμη» είπε ο άσος του Πανναξιακού εμφανέστατα συγκινημένος και συνέχισε λέγοντας: «Είναι πραγματικά σπουδαίο αν έχεις τέτοιους ανθρώπους δίπλα σου σε μία ομάδα την οποία αγωνίζεσαι. Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και ο Φυσικοθεραπευτής κ. Κάρλοβιτς ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή. Όσο για τους συμπαίχτες μου, η συμπεριφορά τους ήταν απίστευτη και μου έδωσε μεγάλη δύναμη. Πραγματικά είναι τιμή για μένα που αγωνίζομαι σε αυτό το σωματείο και έχω δίπλα μου τέτοιους ανθρώπους».

Και βέβαια ο Ιάκωβος Σταματίου δεν θα μπορούσε να μη στείλει τις δικές του ευχές: «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και ευτυχία. Για όλο το ποδοσφαιρικό κόσμο των Κυκλάδων εύχομαι το 2018 να είναι μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες και βέβαια μακριά από τραυματισμούς».

412850af46734a09a25ea78c7fac7b16_XL.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares