×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 02:59

Αναβλήθηκε το ΑΟ Πάρου - Πανσιφναϊκός | Στον αέρα πολλά παιχνίδια

Στην αναβολή του αγώνα μεταξύ του ΑΟ Πάρου και του Πανσιφναϊκού αναγκάστηκε να προχωρήσει η ΕΠΣ Κυκλάδων. Η αναμέτρηση που θα διεξαγόταν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο της Πάρου, «θυσιάζεται» ελέω της επαπειλούμενης συνέχισης των απεργιακών κινητοποιήσεων, απόφαση η οποία θα παρθεί, αλλά και θα κρίνει το τι μέλει γενέσθαι στο Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο το προσεχές Σαββατοκύριακο.

ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 2ος Όμιλος του φετινού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων βρίσκεται μπροστά σε ένα τοίχο. Τοίχος ο οποίος από ότι φαίνεται ολοένα και.. ψηλώνει. Το γνωστό σε όλους πρόβλημα με την αποχή του ΑΡΤΕΜΙΣ από το Ενδοκυκλαδικό του δρομολόγιο, είχε κάνει την αρχή. Η περίοδος των γιορτών, αλλά και των απαγορευτικών απόπλου, διεύρυναν τα ήδη υπάρχοντα ζητήματα, ενώ αυτές τις ημέρες, τα νησιά απειλούνται με συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων, οι οποίες ξεκινούν από σήμερα και πολύ πιθανό είναι να συνεχιστούν.

ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟ

Η αποστολή του Πανσιφναϊκού ήταν προγραμματισμένο να βάλει πλώρη για τη Πάρο σήμερα το πρωί στις 09:00. Το πλοίο όπου και θα μετέφερε την ομάδα, θα πραγματοποιούσε κανονικά το δρομολόγιό του, αφού ως γνωστό το απεργιακό καθεστώς ισχύει μόνο από τα «μεγάλα» λιμάνια της χώρας. Ωστόσο η ΕΠΣΚ μη γνωρίζοντας το τι επρόκειτο να επακολουθήσει (σήμερα μετά τις 12 θα γνωρίζουμε), έλαβε ορθώς την απόφαση της αναβολής του αγώνα μεταξύ του ΑΟ Πάρου και του Πανσιφναϊκού, καθώς σε αντίθετη περίπτωση οι φιλοξενούμενοι θα «εγκλωβιζόντουσαν» επ’ αορίστου στη Πάρο, αφού το καράβι θα έδενε στο Λαύριο.

ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ 2ου ΟΜΙΛΟΥ

Τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα δείχνουν πλέον ξεκάθαρα, ότι την επόμενη σεζόν, η ΕΠΣ Κυκλάδων θα πρέπει επαναπροσδιορίσει την κατάσταση στον 2ο Όμιλο, καθώς η ανάγκη εξεύρεσης λύσεων πλέον, είναι επιτακτική. Τα προβλήματα «σκεπάζουν» την αγωνιστική δράση, ενώ και οι ομάδες που τον αποτελούν είναι ανενεργές, αλλά και έρμαια πολλών και σύνθετων συνθηκών, τη χειμερινή περίοδο.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Όπως είναι φυσιολογικό, αν υπάρξει συνέχεια των απεργιακών κινητοποιήσεων, αναμένεται να πάρουν σειρά πολλά παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα για αυτό το Σαββατοκύριακο. Έτσι, πέρα από το ΑΟ Σερίφου – Νηρέας, στον αέρα πολύ πιθανό είναι να βρεθεί το παιχνίδι για το Κύπελλο Κυκλάδων μεταξύ του ΠΑΣ Νάξου και της Θύελλας Καμαρίου (Κυριακή – 10:00), αλλά και του Πρωταθλήματος των υποδομών.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares