Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 22:39

Με ''Φιόρε'' και μία ακόμη δυνατή πεντάδα μεταγραφών ο ΑΟ Μυκόνου

Μια επιστροφή του Φιορεντίνου που όλοι μας θυμόμαστε από την θητεία του στην ομάδα στη Γ΄Εθνική, αλλά και 5 ακόμα νέα πρόσωπα που βρίσκονται στο «παρά πέντε» πριν ανακοινωθούν από τον ΑΟ Μυκόνου αναμένεται να αποτελέσουν τις κινήσεις των Μυκονιατών ενόψει της δύσκολης συνέχεια τους πρωταθλήματος.

 

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας ο Α.Ο. Μυκόνου ετοιμάζεται να ανακοίνωση 5 μεταγραφές οι οποίες αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα να κατακτήσει τους φετινούς στόχους της, ενώ τις τελευταίες ώρες ο αριθμός έχει ανέβει στις 6.   

Ο Μυκονιάτης μέσος Νίκος Φιορεντίνος επέστρεψε στο νησί των ανέμων, όπου και συμμετάσχει κανονικά στις προπονήσεις υπό των οδηγιών του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη. Μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στον Α.Ο. Σπαθοβουνίου και στην ΕΠΣ Κορίνθου. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Φιορεντίνος αγωνιζόταν και στις ακαδημίες του Μυκονιάτικου Σωματείου, αλλά και στην ανδρική ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου τη περίοδο 2013-2014 στη πρώτη συμμετοχή του στη Γ' Εθνική.

Από εκεί και πέρα λίγο πριν την ανακοίνωση της απόκτησης τους βρίσκονται και οι: Παντελής, Αλμπάνης, Ραμπαβίλας και Αργυρός, ενώ τις τελευταίες ώρες έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του γνωστού σε όλους μας από τη θητεία του στον ΑΟ Σύρου, Ηλία Κώτση.

Αυτό που μένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις του συλλόγου...

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares