Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 00:42

Επταήμερος στον Πανναξιακό | 50-50 του Μπονιάκου

Συντονισμένες προσπάθειες προκειμένου να ενισχυθεί με κάποιους ποδοσφαιριστές ο Πανναξιακό γίνονται το τελευταίο διάστημα από τους ανθρώπους της διοίκησης, που ήρθαν σε συμφωνία με τον Μανόλη Επταήμερο από τον Αστέρα Τραγαίας, με τον ταλαντούχο επιθετικό να λογίζεται πλέον ως παίκτης των ''Μπλε''.

Παράλληλα οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται σε επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές, με έναν από αυτούς να είναι ο Λέανδρος Μπονιάκος.

Ο ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από τον σύλλογο όταν αγωνιζόταν σε Δ΄και Γ΄Εθνική, βρίσκεται κοντά στην επιστροφή, καθώς έχει επέλθει συμφωνία. Το μοναδικό εμπόδιο είναι η στέγη, καθώς αυτή την περίοδο είναι δύσκολο κάποιος να βρει σπίτι στη Νάξο, κάτι που έχει βάλει σημαντικά εμπόδια στη μεταγραφή του παίκτη, ο οποίος μπορεί να θέλει να επιστρέψει στο νησί, αλλά βλέπει παράλληλα ότι αυτό είναι δύσκολο. σε κάθε περίπτωση το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Όσο αφορά τον Επταήμερο, η προσθήκη του θα είναι πολύ σημαντική, καθώς είναι πολύτιμος επιθετικά με έφεση στο σκοράρισμα και με πολύ καλές εμπνεύσεις στο παιχνίδι του. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares