Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 21:53

Έξι (6) νέα πρόσωπα και ικανοποίηση στη Λάβα

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου ήταν λίγο πολύ αναμενόμενος όταν η Λάβα έμαθε ότι ο αντίπαλος της θα είναι ο κατά μία κατηγορία ανώτερος Πανθηραϊκός, όμως η ομάδα από το Εμπορείο θα έλεγε κανείς ότι έχει ήδη επικεντρώσει περισσότερο στην επόμενη ημέρα, ρίχνοντας βέβαια το βάρος της στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, όπου στοχεύει στην 3η θέση που θα της δώσει την πρόκριση, αλλά παράλληλα και στον μελλοντικό σχεδιασμό.

Επένδυση

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα, η Λάβα δεν στέκεται εμπόδιο στη εξέλιξη και στα θέλω των ποδοσφαιριστών, με τελευταία απτά παραδείγματα, αυτά των Καλαμάτα, Τσουκαλά, Παραλίκη και του Ντέμη Ζώνα που για διάφορους λόγους πήραν μεταγραφές σε άλλες ομάδες.

Η τύχη ίσως φέτος δεν ήταν με το μέρος της Λάβας μετρώντας πολλούς επίσης τραυματισμούς.

Κάπου εδώ έρχεται η παρέμβαση της διοίκησης που με 6 νέα πρόσωπα έρχεται αν καλύψει τα κενά, επενδύοντας παράλληλα σε νεαρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές, κάποιους από τους οποίους είδαμε να αγωνίζονται και στο σημερινό παιχνίδι, με την Λάβα να έχει τουλάχιστον 5 στην σύνθεση της κάτω των 17 ετών.

Τα νέα αποκτήματα

Πάμε να δούμε ποια είναι τα νέα πρόσωπα που προαναφέραμε. Ο γκολκίπερ, Αλέξανδρος Καραμολέγκος, που επέστρεψε στην ομάδα, ο 20χρονος αμυντικός Κλέβιστ που αποκτήθηκε από τον Ισθμιακό και οι Γκίτσης, Βλαβιανός και Χάλαρης από την συνεργαζόμενη με τον Πανθηραϊκό ακαδημία της playland ήταν οι παίκτες που είδαμε στο σημερινό παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα πληροφορίες μας αναφέρουν πως η ομάδα της Σαντορίνης έχει ήδη αποκτήσει έναν επιθετικό και έναν μέσο που θα ενταχθούν στο ρόστερ το άμεσα επόμενο διάστημα.

Ικανοποίηση

Οι πρόσφατες διοικητικές ανακατατάξεις σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία που επιχειρείται να περάσει στο σωματείο, συνθέτουν ένα παζλ που μόνο ικανοποίηση μπορεί να φέρνει ως συναίσθημα στους ανθρώπους που απαρτίζουν τη διοίκηση.

Ένας από αυτούς είναι και ο νέος αντιπρόεδρος, αλλά όχι νέος «αγωνιστής» της Λαβας, κ. Μιχάλης Βάλβης, ο οποίος μιλώντας στο sportcyclades.gr τόνισε: «Σίγουρα μας λείπουν παιχνίδια, καθώς είμαστε καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Όμως παρόλα αυτά είμαστε πολύ ικανοποιημένη από τα παιδιά και τον προπονητή και παράλληλα πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον της ομάδας. Βαδίζουμε πάνω στον σχεδιασμό που έχουμε κάνει και είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου θα μας ανταμείψουν».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares