Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018 02:03

Ταξίδι «αναψυχής» στη Σαντορίνη με 5αρα για τον Πανναξιακό

Σε ένα παιχνίδι «αγγαρεία» που όπως έδειξε η ροή του είχε ήδη κριθεί πριν καν αρχίσει, ο Πανναξιακός έκανε αυτό που έπρεπε και έφυγε με το τρίποντο κερδίζοντας εύκολα με 0-5 τον Καρτεράδο στη Σαντορίνη.

Οι παίκτες του Γιώργου Προμπονά αντιμετώπισαν το παιχνίδι με σοβαρότητα, έχοντας αγωνιστικό πλουραλισμό, κάτι που μεταφράστηκε και στο σκοράρισμα, καθώς 5 διαφορετικοί παίκτες έστειλαν την μπάλα στο πλεκτό.

Στο 38΄ο Βαθρακοκοίλης μετά από κάθετη πάσα του Μπονιάκου, σούταρε εύστοχα μέσα από την περιοχή και στο 44΄ο Πιτταράς σούταρε, ο Ξαγοράρης δεν απόκρουσε σωστά με αποτέλεσμα ο Σέμε να εκμεταλλευτεί την ασταθή απόκρουση και με κοντινό πλασέ να κάνει  το 0-2 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Πανναξιακος χρειάστηκε μόλις 10 λεπτά για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 0-5.

Μόλις στο 47΄ο Πολυκρέτης γέμισε, ο Καράι τσίμπησε την μπάλα με το κεφάλι και ο Πιτταράς σχεδόν ανενόχλητος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Ο Καράι στο 49΄πήρε την πάσα του Μπονιάκου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με εύστοχο αριστερό πλασέ έκανε το 0-4.

Ο Καράι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στο 0-5, καθώς στο 55΄έβγαλε ασίστ στον Μπονιάκο με τον τελευταίο να είναι αλάνθαστος από θέση τετ α τετ, κλείνοντας το σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βάιλας με βοηθούς τους Τσάφο και Νάκκα.

ΑΟ Καρτεράδος: Ξαγοράρης Τ., Φρατζέσκος, Γιώτης, Πρέκας, Ξαγοράρης Ν. (73΄Λέκκας), Κόστα (70΄Αντιμισάρης Α.), Τζούρος, Ντάλας (50΄Βαζαίος), Φέκας, Κουρπέτης (60΄Τριανταφύλλου), Τομόρι.

Αναπληρωματικοί: Χαραλαμπίδης Ι., Βαζαίος Ν., Χαραλαμπίδης Μ.

Πανναξιακός (Προμπονάς): Βασιλάκης, Λίκα, Ανεβλαβής (46΄Στρατούρης), Πολυκρέτης, Χαμηλοθώρης, Πιτταράς, Σέμε, Καράι, Βαθρακοκοίλης (59΄Μοσχονάς), Μπονιάκος, Κρητικός (67΄Λυμπερτάς).

Αναπληρωματικός: Τσαϊλάκης

Η βαθμολογία

2018-02-04.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares