Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 18:11

«Δοκιμάστηκε» με την Κ20 του Ατρομήτου ο ΑΟ Μυκόνου [pics]

Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να «βάλουν» κάποια αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους είχαν οι παίκτες του ΑΟ Μυκόνου στον φιλικό αγώνα που έγινε το μεσημέρι στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας, με αντίπαλο την την Κ20 του Ατρόμητου.

Ήταν ένα ματς που ο Θεοφύλακτος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του σε μετά από πολύ καιρό αγωνιστικής απραξίας.

Η φιλική ήττα με 2-0, περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς το γεγονός που έκλεψε την παράσταση και αξίζει να αναφέρουμε, είναι η συμμετοχή του Ντένις Χιλάι που ξεκίνησε ως βασικός με την Κ20 του Ατρόμητου κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά, τον ΑΟ Μυκόνου και μάλιστα  φορώντας το περιβραχιόνιο του Αρχηγού.

Εκτός από τον Χιλάι ακόμα ένα Κυκλαδίτης ξεκίνησε βασικός και ο λόγος για τον Ναξιώτη πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Νάξου, Μιχάλη Ξενάκη. 

Σε ότι αφορά το ματς το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0 με τις δύο ομάδες να στέκονται πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο σε ένα δυνατό πρώτο μισό.

Οι "πιτσιρικάδες" της ομάδας του Περιστερίου κατάφερε να σκοράρει στο 69' και στο 72' με τον Αμαραντίδη, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 2ο ημίχρονο. 

Τέλος να αναφέρουμε πως στις εξέδρες βρέθηκε ο Πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου κ. Αλέξανδρος Κουκάς, ο γνωστός Δημοσιογράφος και Κουμπάρος του Μυκονιάτη παράγοντα κ. Άρης Γάτας αλλά και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος κ, Τόλης Αποστόλου.

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ράγια, Παπαδόπουλος, Μπαλής, Αργυρός, Αμπαδίνης, Μπάμπακαρ, Κρίτσας, Αλμπάνης, Παντελής. Αλεξανδρόπουλος

Αγωνίστηκαν και οι: Πλάκα, Βερώνης Μ., Βερώνης Κ., Μπομπάι, Παπάς, Τόμπρος

Ατρόμητος (Σεροπιάν): Ιωαννίδης, Αθανασίου, Λούλος, Ρούνης, Ξενάκης, Κοεχλέρ, Ξενοπανάγος, Νιτσάκης, Βιταλιώτης, Κοτσίκος, Χιλάι

Αγωνίστηκαν και οι: Αμαραντίδης, Καλλινιάτης,Τσεκερίδης, Κοκολέσης, Παπαδογιωργάκης, Διακογεωργίου, Μιχάλης, Πρίντεζης

Φωτογραφίες

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares