Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 18:00

Άρεσε και νίκησε στη ''ΣΑΝΤΑ'' ο ΑΟ Μυκόνου

Με όσο το δυνατό περισσότερα φιλικά παιχνίδια προσπαθεί να γεμίσει το αγωνιστικό κενό η Ανδρική ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου, η οποία πριν λίγο έδωσε ένα δυνατό τεστ στην Αθήνα με αντίπαλο την ομάδα της Αγ. Παρασκευής, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α Αθήνας.

Στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευή, οι Μυκονιάτες ικανοποίησαν με την εμφάνιση τους τον τεχνικό της ομάδας Θεοφύλακτο Παχατουρίδη και κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 0-3.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Μυκονιάτες  ξεκίνησαν πολύ καλά πετυχαίνοντας νωρίς το 2-0, με σκόρερ τον Αλμπάνη, ο οποίος στο 10' και στο 17΄με ισάριθμες προσπάθειες μέσα από την περιοχή ήταν αλάνθαστος.

Οι Μυκονιάτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 2ο ημίχρονο, όπου στο 76΄ έκαναν το 0-3 τον Πανέτα ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα.

Πλέον ο Α.Ο. Μυκόνου επιστρέφει στο νησί για να συνεχίσει την προετοιμασία του ενόψει του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει κάποιο επιπλέον φιλικό παιχνίδι.

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ράγια, Παπαδόπουλος, Μπαλής, Καρατζάς, Ντουσάι, Αμπαδίνης, Αλεξανδρόπουλος, Παντελής, Φιορεντίνος, Αλμπάνης

Αγωνίστηκαν: Παπάς, Βερώνης Μ., Βερώνης Κ., Πανέτας, Τόμπρος, Κατρατζόπουλος

Α.Ο. Αγία Παρασκευή (Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου Πασουμίδης, Ζιέ, Πογιάννης, Μπαρδούσης, Ντιντίφας, Παπαευθιμίου, Τζίτζης, Μιχαλόπουλος, Ριγόπουλος, Καραδήμας

Αγωνίστηκαν και οι: Κότσιας, Φουκούλης, Σκλαβενίτης

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares