Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 15:14

Όμορφο ποδόσφαιρο παρά τα ''9'' μποφόρ από Λάβα και Ίο [pics-vid]

Τα 9 μποφόρ δεν πτόησαν τους παίκτες της Λάβας Εμπορείου και του ΑΣ Ίου, που πρόσφεραν ένα χορταστικό παιχνίδι στους φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου των Φηρών το Σάββατο το βράδυ.

Ο αγώνας ξεκίνησε καθυστερημένα κατά 1 ώρα (22:30) λόγω της αργοπορημένης άφιξης του πλοίου που μετέφερε στη Σαντορίνη τον ΑΣ Ίου, με τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, καθώς προηγήθηκαν με 0-2 και την Λάβα από την πλευρά της να δείχνει χαρακτήρα και να ισοφαρίζει σε 2-2, σε ένα ματς στο οποίο υπήρξαν ευκαιρίες για να κριθεί υπέρ οποιασδήποτε από τις δύο ομάδες.

Να σημειωθεί ότι ο ΑΣ Ίου παρατάχθηκε με τον Ιωαννίδη κάτω από τα γκολ ποστ που κάλυψε επάξια το κενό των δύο τερματοφυλάκων Βολικάκη και Καραμπίκα που απουσίαζαν για προσωπικούς λόγους.

Τα γκολ

Ο ΑΣ Ίου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και απέδειξε στον τελευταίο του φετινό αγώνα ότι στην ομάδα εκτός του πολύ καλού κλίματος που επικρατεί, γίνετε και άψογη δουλειά στις προπονήσεις.

Στο 7΄ο Χάρος πάσαρε στον Κώνστα, με τον τελευταίο να πραγματοποιεί εξαιρετική ενέργεια και άψογο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, κάνοντας το 0-1.

Στο 15΄ο Σπυράκης εκτέλεσε κόρνερ, με τον Κιαζίμι να επωφελείται της αδράνειας της άμυνας της Λάβας να διώξει την μπάλα και με κοντινή προβολή να κάνει το 0-2.

Από εκεί και πέρα η Λάβα αφυπνίστηκε και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ψάχνοντας κάποιο τέρμα, που τελικά ήρθε στο 34΄με τον Κελίδη να βρίσκεται στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Δρόσου και με κεφαλιά να κάνει το 1-2, με τον πρώτο βοηθό κ. Βάιλα αρχικά να δείχνει κόρνερ, αλλά τον διαιτητή Ανδρικόπουλο να παίρνει τη φάση πάνω του και ορθά να καταλογίζει το γκολ.

Στην επανάληψη, με την είσοδο του Κοβού στο παιχνίδι και με την προώθηση του Κολιούση, η Λάβα έλεγξε το παιχνίδι και μάλιστα κατάφερε να ισοφαρίσει νωρίς, όταν στο 47΄μετά από φάση διαρκείας ο Σελιστάι βρέθηκε φάτσα με το τέρμα και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-2.

Από εκεί και πέρα τόσο η ομάδα του Στέφανου Διονυσόπουλου, όσο και η Ίος του Θόδωρου Καραβά δημιούργησαν ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα στο 95΄να βλέπουν τον Νομικό από θέση τετ α τετ να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραμολέγκου.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ανδρικόπουλου που είχε βοηθούς τους Βάιλα και Νάκα

Συνθέσεις

Λάβα (Διονυσόπουλος): Καραμολέγκος, Δρόσος, Αλεφραγκής, Κομορτζής, Κολιούσης, Δακουτρός, Βουλγαράκης (91΄Ρούσσος), Αχμετάι, Κελίδης (46΄Κοβός), Σελιστάι, Γκίτσης (46΄Κλουβάτος λ.τ. 86΄Βλαβιανός).

Αναπληρωματικοί: Κουκούλης

ΑΣ Ίου (Καραβάς): Ιωαννίδης, Τασουλής, Καρυπίδης, Καρράς Φ., Καρράς Κ., Κιαζίμι (85΄Στράκας Α.), Ξενιός, Σπυράκης, Κώνστας (92΄Βαγιάκης), Νομικός, Χάρος.

Αναπληρωματικοί: Χάσα, Καλαθάς, Μπάτσαλης, Στράκας Ι.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το σάιτ μας

Φωτογραφίες

 

Βαθμολογία

2018-03-19.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares