Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 22:53

Είπε το ''ΝΑΙ'' ο Βαρθαλίτης και «κάθεται» στον πάγκο του ΑΟ Σύρου

Το ρεπορτάζ του sportcyclades.gr επιβεβαιώθηκε πλήρως καθώς νωρίς το απόγευμα ο Μάκης Βαρθαλίτης είπε το πολυπόθητο ΝΑΙ στον Γιώργο Φώσκολο και θα είναι αυτός αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΑΟΣ στο ξεκίνημα της ιστορικής ομάδας αναφορικά με την επιστροφή της στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Ο άνθρωπος που μαζί με τον Γιώργο Ρούσσο είχε οδηγήσει τον ΑΟΣ στην κατάκτηση του νταμπλ, είδε να τακτοποιούνται οι λεπτομέρειες που είχε ζητήσει και έτσι σε συνάντηση που έγινε στο κατάστημα του αντιπροέδρου κ. Ζιάβρα με παρόντα και τον ίδιο, απάντησε θετικά στην πρόταση του Γιώργου Φώσκολου, συνεχίζοντας ουσιαστικά το έργο που είχε επιτελέσει τα προηγούμενα δυο χρόνια.

Να σημειωθεί ότι ο Μάκης Βαρθαλίτης επιλέχθηκε μέσα από διάφορα ονόματα που ακούστηκαν ή προτάθηκαν από μέλη του Δ.Σ. και αυτό έγινε γιατί η σχέση του με τους ποδοσφαιριστές είναι τόσο καλή, που μπορεί να δέσει σε σύντομο χρόνο την ομάδα.

Πλέον αυτό που απομένει είναι η επίσημη τοποθέτηση της ομάδας, μέσα από την οποία αναμένεται να γίνει γνωστό και το όνομα του βοηθού του Μάκη Βαρθαλίτη, με τον Συριανό τεχνικό να εξετάζει 2-3 περιπτώσεις.

e2db18bebdabb24d35130c2f8ddb9b2a_XL.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares