Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 12:59

«Κινητικότητα» και σχεδιασμός στον Αστέρα Μαρμάρων

Αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες ο Αστέρας Μαρμάρων προετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά. Έχοντας ρίξει το βάρος στα πρόσωπα που θα απαρτίσουν την ανδρική ομάδα.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ήδη η ομάδα έχει ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Σάμιο, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Παριανής ομάδας τον περασμένο Μάρτιο και υπάρχει η θέληση όλων για τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας.

Από εκεί και πέρα οι επαφές της διοίκησης με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους εντός του νησιού φαίνεται ότι έχουν αποφέρει αποτελέσματα, καθώς υπάρχει οριστική συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές , οι οποίοι αναμένεται να ενταχθούν στο δυναμικό του Αστέρα, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκονται και άλλες περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι βρίσκονται πολύ κοντά στο  να συμφωνήσουν.

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός της διοίκησης είναι ο καταρτισμός των ομίλων, καθώς η πρόταση του Αστέρα, όπως και του Νηρέα, είναι οι Παριανές ομάδες να παίξουν σε όμιλο όπου θα υπάρχουν ομάδες από τη Νάξο, την Ίο και την Σαντορίνη, όπου η μετακίνηση είναι πιο εύκολη. 

4918e129cecc1a9eb912f0d2b4aa05f4_XL.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares