Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 10:54

Κοντά στην επιστροφή ο Ανδριακός

Μετά τη σύσταση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου ο Ανδριακός μπαίνει σε περίοδο σχεδιασμού σχετικά με τη νέα χρονιά, επικεντρώνοντας στα τμήματα που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Εκτός από τα τμήματα υποδομών, μετά από δύο χρόνια παύσης, η  νέα διοίκηση βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόφαση της για την επιστροφή και της ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων, καθώς όπως φαίνεται οι συνθήκες έχουν ωριμάσει αρκετά για κάτι τέτοιο, ενώ οι πρώτες ενδείξεις φανερώνουν ότι ο χειμώνας θα είναι καλύτερος και από πλευράς ακτοπλοϊκών συνδέσεων.

Συγκεκριμένα υπάρχουν ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν αναδειχθεί μέσα από την Κ18 του συλλόγου, ενώ παράλληλα υπάρχει και ο βασικός κορμός της ομάδας που συμμετείχε στο τελευταίο πρωτάθλημα (2015-2016).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, το έμψυχο δυναμικό δεν θα είναι αποκλειστικά μέσα από το νησί της Άνδρου, αφού υπάρχουν συζητήσεις και με Ανδριώτες της Αθήνας, οι οποίοι ήδη αγωνίζονται σε ομάδες της πρωτεύουσας και έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας από το νησί τους.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares