Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 17:19

ΑΜΣ Φιλωτίου: Η σημαία στον ιστό της!

Ο Γιαννούλης Ζούλης είναι ένα μοναδικό και ξεχωριστό κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Δίχως να καταπατάει τις αρχές και τα πιστεύω του, δεν αποχωρίστηκε ποτέ την ομάδα της καρδιάς του και τη νέα σεζόν θα εξακολουθεί να εκπροσωπεί το σύλλογο που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, με τη φανέλα του οποίου παράλληλα έχει πραγματοποιήσει μεγάλα παιχνίδια.

Στη συνάντηση που πραγματοποίησε ο ''πολύπειρος'', ''βιρτουόζος'' ποδοσφαιριστής της ομάδας με τον γενικό αρχηγό, Νικου Μουστάκη απάντησε θετικά, όπως αναμένονταν, και τη νέα σεζόν θα είναι ένας από τους παίκτες που θα φοράνε το περιβραχιόνιο του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Με πολλές παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, ο Ζούλης θα αποτελέσει τον ηγέτη στην αξιόλογη προσπάθεια που θα κάνει ο σύλλογος για μια αξιοπρεπή πορεία στην Α' ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ παράλληλα η παραμονή του θα τον φέρει να αγωνιστεί στην ιστορική επιστροφή των ''ορεινών'' στη φυσική τους έδρα.

Σοβαρός, μετρημένος και ιδιαίτερα ταλαντούχος ο Ζούλης εδώ και χρόνια αποτελεί μια από τις πολυτιμότερες μονάδες που έχει αναδείξει το ποδόσφαιρο της Νάξου και με την εμπειρία του θα αποτελέσει πόλος έλξης ώστε να ενσωματωθούν και άλλα πρόσωπα στο Φιλώτι.

Παρότι κατά καιρός έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων, ο Ζούλης δεν αποχωρίζεται την ομάδα της καρδιάς του, στην οποία έχει αναδειχθεί ενώ με τα κρίσιμα τέρματα που έχει πετύχει, έχει χαρίσει σημαντικούς βαθμούς στο σωματείο, πράγμα που αναμένεται να κάνει και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

DSC_0230.jpg

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares