Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 00:47

ΑΜΣ Φιλωτίου: Ανανέωσε και ο Ευριπιώτης

Τις δυο τελευταίες σεζόν ο Μιχάλης Ευριπιώτης με την παρουσία του στον ΑΜΣ Φιλωτίου έχει αποδείξει ότι πρόκειται για μια πολύτιμη μονάδα που προσφέρει λύσεις με την ποιότητα που διαθέτει.

Με την εμπειρία του, ο ικανότατος μεσοεπιθετικός αποτελεί σταθερή αξία για την ομάδα της Ορεινής Νάξου, δικαιώνοντας μάλιστα τους ανθρώπους του σωματείου για την επιλογή τους να τον εντάξουν στο δυναμικό του συλλόγου πριν από δυο χρόνια.

Ο ''Εύρι'' με συνεχή παρουσία στα παιχνίδια του Φιλωτίου βοήθησε σημαντικά ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Ηλία Ορφανού προκειμένου να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας και τη νέα χρονιά.

Ο ίδιος απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Ο ικανότατος άσος που την περσινή χρονιά πέτυχε 4 τέρματα (2 στο Κύπελλο με τον ΑΟ Πάρου, 1 με τον ΑΟ Λάβας και 1 με τον Καρτεράδο) τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας με αποτέλεσμα να παραμείνει για τρίτη χρονιά στο σωματείο.

Πέρυσι ο εκ των αρχηγών του Φιλωτίου αγωνίστηκε σε 16 ματς έχοντας ενεργό ρόλο και πολύτιμη παρουσία σε όλο το πρωτάθλημα και ο ίδιος φιλοδοξεί να πράξει το ίδιο και φέτος.

DSC_0643.jpg

DSC_0883.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares