Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018 16:04

Ανακοίνωσε Ναμπίλ ο Άγιαξ Σύρου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άγιαξ Σύρου γνωστοποίησε την πρόσληψη του Ναμπίλ στο τεχνικό επιτελείο των αναπτυξιακών ηλικιών.

Ο Ναμπίλ θα πλαισιώσει τους Σίμο Ρηγούτσο και Γιαννη Δαφνή με την ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής:

Το ΔΣ, και τα μέλη του συλλόγου καλοσωρίζουν τον Ναμπίλ στην οικογένεια του Αίαντα και του ευχόμαστε καλά αρχή στην καριέρα του ως προπονητής.

Ο Ναμπίλ θα αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες του Συλλόγου, μαζί με τους Σίμο Ρηγούτσο και Γιάννη Δαφνά.

Γεννημένος  την  17ηΑυγούστου του 1982 στη Νέα Σμύρνη-Αττικής, ο Ναμπίλ Ελ Μπαράζ  ξεκίνησε τα πρώτα βήματα στον χώρο του αθλητισμού και τις σωματικές δραστηριότητες στον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο σε ηλικία μόλις 5ετών, συμμετέχοντας στα τμήματα ενόργανης γυμναστικής. Δύο χρόνια μετά μετεπήδησε στις ακαδημίες μπάσκετ του Πανιωνίου και στη συνέχεια του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλωνα όπου αθλούταν και αγωνιζόταν συνολικά για 6 χρόνια.

Το 1995 αποφάσισε να ξεκινήσει το ποδόσφαιρο. Έπαιξε στα τμήματα παίδων-εφήβων και στην Ερασιτεχνική ομάδα του Πανιωνίου.

Το 2001 πήρε μεταγραφή για τον Α.Ο. Βουλιαγμένης. Έως και το 2006 έπαιξε ποδόσφαιρο στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας, Α’ και Β’ Κατηγορίας με την ομάδα της Βουλιαγμένης αλλά και με του Άρη Βούλας.

Το 2006 μετοίκησε στη Σύρο και εντάχθηκε στην ομάδα της Ελλάς Σύρου, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία των Κυκλάδων τη σεζόν 2006-07 και την επόμενη χρονιά έπαιξε στην Δ’ Εθνική.

Το καλοκαίρι του 2008 μεταγράφτηκε στον Α.Ο. Πάγου, όπου προς το τέλος της σεζόν, μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό, αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και άρχισε να σκέφτεται το ενδεχόμενο της προπονητικής.

Μετά όμως από μια σειρά γεγονότων το 2009 επέστεψε στην Αθήνα, όπου ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το χορό παρακολουθώντας μαθήματα κλασικού μπαλέτου, σύγχρονου χορού, αυτοσχεδιασμού και Ιαπωνικού χορού τεχνικής Butoh, σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Από το 2010 είναι μέλος της χοροθεατρικής ομάδας «Ακροποδητί» όπου συμμετέχει σε παραστάσεις της, έως και τώρα.

Παράλληλα με το χορό άρχισε να εξασκείται στη Yoga όπου το 2013 ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του, επέστρεψε στη Σύρο και ξεκίνησε να διδάσκει στο Κέντρο Χορού Ακροποδητί, μέχρι και σήμερα. Το 2018 ολοκλήρωσε την μετεκπαίδευσή του στη Yoga για παιδιά.

Μέσα από μια διαρκή τάση προσωπικής εξέλιξης, μέσα από την έρευνα για την κίνηση του ανθρώπινου σώματος και μέσα από τη μελέτη της λειτουργίας του ανθρώπινου οργανισμού και των συστημάτων του, αναδύθηκε η ανάγκη του να εκπαιδευτεί στην τεχνική της Ταϋλανδέζικης μάλαξης. Από το 2014 εργάζεται πάνω σε αυτό παραδίδοντας συνεδρίες και σεμινάρια στη Σύρο και ανά την Ελλάδα.

Τη σεζόν 2016-17 επέστρεψε στο ποδόσφαιρο και έπαιξε στον  Α.Ο. Πάγου για 2 χρόνια.

Η ιδέα της προπονητικής άρχισε να γίνεται πιο σοβαρή και έτσι από τον χειμώνα του 2018  κατέχει την πιστοποίηση προπονητή UEFA C και από την φετινή σεζόν θα είναι μέλος της οικογένειας του Αίαντα Σύρου.

Στόχος του να παραμείνει δια βίου μαθητής.

Όραμά του, το ποδόσφαιρο και οι κανόνες του να είναι τα εργαλεία ώθησης προς την κοινωνική συνοχή, όπου μέσα από τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι», της μη βίας, του σεβασμού και της εμπιστοσύνης, της ομαδικότητας και της αλληλεγγύης, της υπευθυνότητας και της πειθαρχίας, της υπομονής και της ειλικρίνειας, της κατανόησης και της αποδοχής, να πλάθονται και να χτίζονται υγιής προσωπικότητες αθλητών, φιλάθλων και παραγόντων με σκοπό στην οικοδόμηση μιας υγιούς κοινωνίας τόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης όσο και από ηθικής.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares