Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 00:43

Και με τη ''βούλα'' στον ΑΟ Σύρου ο Κάρολος Ρούσσος

Η πρώτη κρούση είχε γίνει στις 10 Ιουλίου με την συμφωνία να είναι ουσιαστικά θέμα λεπτών, καθώς οι υπόλοιπες λεπτομέρειες της μεταγραφής δεν αποτέλεσαν εμπόδιο, με τον Κάρολο Ρούσσο να ντύνεται στα ''Κίτρινα'' του ΑΟ Σύρου, αποτελώντας ακόμη ένα πολύτιμο εργαλείο στα πλάνα του Μάκη Βαρθαλίτη.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Σύρου:

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε τη μεγάλη μεταγραφή – επιστροφή του επιτελικού & δημιουργικού μέσου Κάρολου Ρούσσου από την ομάδα του Α.Ο.Πάγου!!!

Ο Κάρολος Ρούσσος είναι γεννηθείς το 1989, αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και ποιότητα τόσο στις θέσεις του επιτελικού , όσο και του δημιουργικού μέσου δλδ. στις θέσεις 6 & 8 , όσο και σε αυτή του δεξί μπακ – χαφ.

Έντονο είναι το πάθος του , η δυναμική και η ενέργεια που τον διακρίνουν , κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Με την απόκτησή του προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα μας.

Προηγούμενες ομάδες του ήταν οι ομάδες του , ήταν

  • Ξεκίνησε το 1997 να αγωνίζεται στα τμήματα υποδομών της Ελλάς Σύρου έως και το καλοκαίρι του 2006 , όπου κατέκτησε και (01) Πρωτάθλημα Νέων.
  • Το 2007-2008 αγωνίστηκε στο Ανδρικό του Άρη Βύρωνα στο Πρωτάθλημα της Α΄Ε.Π.Σ. Αθηνών (ταυτόχρονα με τις φοιτητικές σπουδές του)
  • Το 2008-2009 αγωνίστηκε τόσο στο Ανδρικό τμήμα του Άρη Βύρωνα , όσο και σε αυτό του τμήματος 5x5 σάλας Α΄ Εθνικής της Ε.Π.Ο. του ιδίου σωματείου.
  • Το 2009-2012 αγωνίστηκε στην ομάδα του Αστέρα Ζωγράφου στην Α΄Ε.Π.Σ. Αθηνών.
  • Το 2012 επέστρεψε πίσω στη Σύρο και εγγράφηκε στην ομάδα των Νέων Ολυμπιακού Σύρου νυν Αίαντα Σύρου.
  • Το 2013-2014 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων με προπονητικό δίδυμο αυτό των Ρούσσου – Βαρθαλίτη , όπου αγωνίστηκαν και στους αγώνες μπαράζ συμμετοχής για τη Δ΄ Εθνική.
  • Το 2014-2015 μεταγράφηκε στην ομάδα του Α.Ο. Πάγου , όπου αναδείχθηκαν Φιναλίστ Κυπέλλου Κυκλάδων , έναντι της ομάδας του Α.Ο.Πανναξιακού.
  • Το 2015-2016 μεταγράφηκε στην ομάδα του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ με προπονητή τον Μάκη Βαρθαλίτη , όπου αναδείχθηκε η ομάδα μας Φιναλίστ Κυπέλλου , χάνοντας με 0-1 στο 89΄ από την πανίσχυρη ομάδα του Α.Ο.Πανθηραικού.
  • Το 2016-2017 κατέκτησε με την ομάδα μας το Νταμπλ Κυκλάδων , έχοντας καθοριστική και κομβική συμμετοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς , με προπονητικό δίδυμο αυτό των Ρούσσου – Βαρθαλίτη.
  • Το 2017-2018 αγωνίστηκε στην ομάδα του Α.Ο.Πάγου , λόγω της δικής μας με καθόδου.

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την ομάδα μας , όπου ο Κάρολος επέστρεψε πίσω στην ομάδα μας!!!

Καλώς ήλθες Κάρολε πίσω στο “σπίτι” σου, σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς και πολλές συναρπαστικές και όμορφες στιγμές, όπως αυτές που ζήσαμε πρόπερσι!!!

                                                                              

    ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ(Α.Ο.ΣΥΡΟΥ)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

DSC_1044.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares