Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 23:07

Δεύτερο «χτύπημα» με Γιώργο Κελίδη ο ΑΟ Πύργου

Παίκτης του ΑΟ Πύργου είναι από σήμερα ο Γιώργος Κελίδης, ο οποίος μετά τον Κυλόγλου αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή της φετινής σεζόν για τους ‘’Πυργιανούς’’.

Μετά την πολυετή θητεία του στον Πανθηραϊκό και τις δύο σεζόν ως ποδοσφαιριστής της Λάβας Εμπορείου, ο υψηλόσωμος επιθετικός κάνει το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική του διαδρομή, ενισχύοντας σημαντικά το συγκρότημα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου.

Ο Γιώργος Κελίδης, ο οποίος αύριο κλείνει τα 31 του χρόνια, μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια που θα κάνει ο Πύργος, καθώς, τόσο ο χαρακτήρας του, όσο και τα αγωνιστικά προσόντα που διαθέτει ταιριάζουν απόλυτα με μία ομάδα η οποία θέλει να εδραιωθεί στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να διευθετήσουν τα γραφειοκρατικά θέματα, με την συγκρότηση του ρόστερ να μονοπωλεί, καθώς πρόκειται για μία ομάδα, η οποία ουσιαστικά ξεκινά από το ‘’0’’.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος Κελίδης, τόνισε ότι θα αγωνιστεί σε ένα γνώριμο γι αυτός περιβάλλον: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ομάδα του Πύργου. Με πολλά από τα παιδιά της διοίκησης και τους ποδοσφαιριστές γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και σίγουρα αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα, όπως σημαντική είναι και η παρουσία του Αλέξη Κωνσταντόπουλου στον πάγκο της ομάδας».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares