Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 19:15

Μία ανάσα από τον ΑΟ Μυκόνου ο Γιώργος Περιάλης

Το... σίριαλ της μεταγραφής του Γιώργου Περιάλη μετά την αποχώρηση του από τον Πανθηραϊκό διήρκεσε αρκετές ημέρες, ωστόσο, απ' ότι φαίνεται λαμβάνει τέλος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr ο ακραίος επιθετικός που τα τελευταία τρια χρόνια υπηρέτησε την ομάδα της Σαντορίνης, έχει δεχθεί πολύ καλή προσφορά από τον ΑΟ Μυκόνου και βρίσκεται μία ανάσα από την οριστική συμφωνία με τους ''Μυκονιάτες''.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπήρξε μία άκρως δελεαστική πρόταση της διοίκησης του Αλέξανδρου Κουκά, η κέρδισε τους υπόλοιπους μνηστήρες εντάσσοντας στο δυναμικό της ομάδας έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή που γνωρίσει αρκετά καλά τι εστί η λέξη πρωταθλητισμός. 

Με θητεία σε ομάδες όπως ΑΟ Σύρου, η Θήβα (Νταμπλ), Πανθηραϊκος (νταμπλ), ο Περιάλης είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει λύσεις στο συγκρότημα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη αφού διαθέτει την ποιότητα αλλά και την εμπειρία για να το κάνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Περιάλης έχει δεχθεί σωρεία προτάσεων, αλλά ο ίδιος φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση του!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares