Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 13:00

"Πεπίτο" στον ΑΟΦ...

Ο σχεδιασμός στο ανδρικό τμήμα του ΑΟΦ προχωράει με εντατικούς ρυθμούς.

Η επαναδραστηριοποίηση του είναι γεγονός και οι φίλοι του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου στο νησί της Άνδρου, και όχι μόνο, νιώθουν ικανοποίηση.

Όλοι γνωρίζουν τις δυσκολίες ενός τέτοιου εγχειρήματος. Όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει να αγωνίζεσαι στο ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΚυκλάδων. Όλοι γνωρίζουν τα τραγελαφικά που κατά καιρούς συμβαίνουν με τις μετακινήσεις, με τα υπέρογκα έξοδα, με τις καιρικές συνθήκες, με τις αναβολές, με τις μη αναβολές, με τις εξοντωτικές ποινές και τα υπέρογκα πρόστιμα. Όλοι ξέρουν τι συμβαίνει με τον μη εναρμονισμένο κανονισμό.

Παρ΄όλες τις δυσκολίες τα παιδιά με τον φάρο της Άνδρου στο στήθος, τον Τουρλίτη, θα δώσουν το "παρών" γι΄ακόμη μια χρονιά στο δυσκολότερο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του κόσμου, στοχεύοντας σε ότι καλύτερο μπορεί να έρθει, με οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό, την αξιοπρέπεια στη νίκη και στην ήττα και κυρίως στο μπόλιασμα των μικρών που έρχονται σιγά σιγά από τις ακαδημίες που με μεράκι και κόπο στήθηκαν από το προηγούμενο Δ.σ......

Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές των ακαδημιών κ.κ. Παπαχρήστου και Μαγουλά, καθώς και την επίσης δεδομένη συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή στίβου κ. Δημήτρη Τσορτανίδη , το δ.σ. προχώρησε και στην επικύρωση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή κ. Φίλιππο Ανύση, Η χρονιά αναμένεται ως συνήθως τίγκα στις δυσκολίες, όμως όλοι στο club δείχνουν διατεθειμένοι να τις ξεπεράσουν.

Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι αγωνιστικές πια προετοιμασίες των τμημάτων με τον ενθουσιασμό και την όρεξη να περισσεύουν.

Από τη πλευρά μου και σαν ανταποκριτής του Σπορ Κυκλάδες θέλω να κλείσω αυτή την ανταπόκριση από το βορειότερο νησί του νομού, με την ευχή όλοι οι αθλητές, μικροί και μεγάλοι να είναι πάντα γεροί.

 

για το ΣΠΟΡ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νικόλαος Ι. Καλογεράς

Άνδρος

 

39519377_1924568054292673_7965258657090764800_n.jpg

ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares