Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 13:17

Τσιτώνας και επίσημα στον ΑΣ Ίου-Ανακοίνωσε και Πούλο

Οι άνθρωποι που στελεχώνουν τον Α.Σ. Ίου δείχνουν καθημερινά με μεγάλη θέληση, πείσμα και μεράκι ότι έχουν ως στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που τα επόμενα χρόνια θα στηρίζεται σε παιδιά από το νησί των Κυκλάδων.

Αυτό ωστόσο δεν εμποδίζει τους ανθρώπους της ομάδας να στρέφονται σε λύσεις έμπειρες και ικανές να βοηθήσουν το σύλλογο στην προσπάθεια που θα κάνει στο επόμενο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Κυκλάδων.

Στο πλαίσιο αυτό, υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Καραβά θα προπονούνται από εδώ και στο εξής δυο ποδοσφαιριστές που θα συνεισφέρουν αρκετά σε κέντρο και επίθεση.

Ο λόγος για τους Τσιτώνα Δημήτρη, που όπως σας αποκαλύψαμε είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα και τον Πούλο Χαρίδημο-Χρήστο που την περσινή χρονιά έπαιξε στον ΑΟ Γλυφάδας.

Πρόκειται για δυο σημαντικές μεταγραφικές ενισχύσεις αφού εαν συμπεριλάβουμε τις προσθήκες των Λέο Ντόντα και Αλντο Αλκάνι που απουσίαζαν για επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα και επιστρέφουν στην Ιο φέτος, η ομάδα θα έχει αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares