Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 01:16

ΑΟ Μυκόνου: Προφορική συμφωνία με Ξαγοράρη

Ο σχεδιασμός του ΑΟ Μυκόνου ενόψει της νέας χρονιάς συνεχίζεται με τη διοίκηση της ομάδας να ενώνει βήμα-βήμα τα κομμάτια του παζλ από το έμψυχο δυναμικό.

Στόχος αποτελεί η δημιουργία ενός συνόλου που θα έχει αρχή, μέση και τέλος και τις προδιαγραφές που απαιτεί ο πρωταθλητισμός ούτως ώστε ο ΑΟΜ να παραμείνει πρωταγωνιστής και να διεκδικήσει τον τίτλο.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά τον Θεόφιλο Βλαχόπουλο, η ομάδα της Μυκόνου φαίνεται πως έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Νίκο Ξαγοράρη, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος. 

Πρόκειται για επιθετικό που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας για λογαριασμό της Νίκη Αγκαθιάς.

Ο 29χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βέροια για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε Αστέρα Ιτέας (Δ’ Εθνική), Αγρ. Αστέρα (Β’ Εθνική), Θερμαϊκό (Γ’ Εθνική, 8 συμμετοχές-1 γκολ), Μακεδονικό Νεάπολης (Γ’ Εθνική, 15 συμμετοχές-3 γκολ), Ένωση Απόστολου Παύλου (Δ’ Εθνική), Αναγέννηση Ιεράπετρας (Α’ ΕΠΣ Λασιθίου), Απόλλωνα Αρναίας (Γ’ Εθνική, 3 συμμετοχές) και Ο.Φ. Ιεράπετρας από τον Ιανουάριο του 2015. Ξεχώρισε και τις τρεις φορές που συμμετείχε στην Κρήτη σε αγώνες μπαράζ με Αναγέννηση Ιεράπετρας (2014), και Ο.Φ. Ιεράπετρας (2015 και 2016).

Με αυτή την κίνηση ο ΑΟ Μυκόνου δείχνει ότι θέτει υψηλά τον πήχη και αυτό που απομένει είναι η επίσημη θέση της ομάδας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares