Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 14:24

Επιστρέφουν στην Άνω Μερά Γκολέμης-Κωφοκώτσιος

Όταν στις 11 Αυγούστου ο Ηλίας Γκολέμης είχε ανακοινώσει την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Άνω Μερά λίγοι ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι ο ποδοσφαιριστής θα επέστρεφε στο σύλλογο.

1b269095d405c3d8ea0216217a51b34d_XL.jpg

Στο ποδόσφαιρο ωστόσο δεν μπορείς να είσαι για τίποτα σίγουρα, με τον ικανότατο άσο να επιστρέφει στους Μυκονιάτες αφού αποδέχτηκε την πρόταση που δέχτηκε και 20 ημέρες μετά θα ενσωματωθεί και πάλι στο δυναμικό της ομάδας. Ο υψηλόσωμος φορ δεν θα είναι ο μόνος που θα επιστρέψει, καθώς το ίδιο θα συμβεί και με τον κεντρικό αμυντικό Μένιο Κωφοκώτσιο. 

Ο Γκολέμης πέρυσι πέτυχε 7 τέρματα σε 9 ματς και είναι δεδομένο ότι και φέτος θα αποτελέσει ένα αξιόπιστο εργαλείο στη φαρέτρα του τεχνικού επιτελείο.

Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κανείς από το πέρασμα που είχε από ΑΕ Σπάρτης, Ζευγολατιό, Πανναυπλιακό, Παναργειακό και Αστέρα Βάρης.

έ

Ο Μνιος Κωφοκώτσιος που παρότι και αυτός ο είχε αποχωρήσει από το σύλλογο, τελικά θα παραμείνει κάτοικος Μυκόνου και τη νέα σεζόν.

Ο Κωφοκώτσιος πέρυσι έπαιξε 8 παιχνίδι με τη φανέλα της Άνω Μεράς και συνέβαλε τα μέγιστα στην πρωταγωνιστή πορεία της ομάδας μέχρι την Β' φάση. 

Μεταξύ άλλων  ο Κωφοκώτσιος έχει περάσει από ΑΕΝ, στην ομάδα νέων (Κ20) Εθνικού Γαζώρου όπου και έγινε επαγγελματίας στη συνέχεια και στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares