Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 12:50

Πείστηκε... και επιστρέφει στην Άνω Μερά ο Αποστολίδης

Πέρασαν σχεδόν 10 ημέρες από την αποχώρηση του Γαβρίλου Αποστολίδη από τις προπονήσεις της Άνω Μερά και όπως όλα δείχνουν ο χαρισματικός επιθετικός έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τη Μύκονο.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής είχε αρχικά αποχωρήσει, λόγω που δεν υπήρχε μεγάλη συμμετοχή ποδοσφαιριστών κατά την πρώτη φάση του σταδίου προετοιμασίας της ομάδας.

Λίγες ημέρες μετά  την αποχώρηση του και αφού προηγήθηκαν οι σωστές κινήσεις από την πλευρά της διοίκησης, αλλά και μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, φαίνεται ότι ο Γαβρίλος Αποστολίδης, πείστηκε από τις παρακλήσεις των ανθρώπων της Άνω Μεράς και σκέπτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει στην προετοιμασία.

Μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο παίκτης βρίσκεται εν πλω προς τη Μύκονο, όπου σήμερα θα έχει την επαφή με τους ανθρώπους του συλλόγου, η οποία είναι πολύ πιθανό να σημάνει τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης μπήκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από τη Γ΄Εθνική και το τοπικό, αλλά ο ίδιος φαίνεται να προτιμά το ελκυστικό συμβόλαιο που του δίνει η Άνω Μερά.

Η γενική εικόνα της ομάδας δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που είχαμε περιγράψει προ ημερών, καθώς τα προβλήματα που υπήρξαν «ταρακούνησαν» τους διοικούντες της ομάδας, οι οποίοι με τη σειρά τους έλυσαν μία σειρά από προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί.

Το sportcyclades.gr παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ και θα σας ενημερώνει, τόσο για τις όποιες παραλήψεις και αστοχίες, όσο και για τις επιτυχημένες κινήσεις του συλλόγου. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares