Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 10:41

Διπλό χτύπημα με Κωτσαρή και Σταματίου ο ΠΑΣ Νάξου

Δύο πολύτιμες μονάδες πρόσθεσε στο ρόστερ του ο ΠΑΣ Νάξου,καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τους Ιάκωβο Σταματίου και Κώστα Κωτσαρή, οι οποίοι θα πρέπει να θεωρούνται παίκτες της Ναξιώτικης ομάδας.

Με την απόκτηση τους ο ΠΑΣ Νάξου προσθέτει εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ του, με τον κόουτς της ομάδας Νίκος Σπαή να έχει στα χέρια του ακόμα δύο σημαντικά «όπλα» στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του για μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι δύο πλευρές ήδη έχουν δώσει τα χέρια και αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

Η καριέρα τους

Ο 31χρονος Στράϊκερ Ιάκωβος Σταματίου τη σεζόν 2012 -2013 ήταν ο πρώτος σκόρερ Πανελληνίως με 38 τέρματα με τη φανέλα της ΑΕ Περάματος.

Το βιογραφικό του παίκτη είναι πλούσιο, μετρώντας 65 συμμετοχές ως επαγγελματίας στη Β’ και τη Γ’ Εθνική, με την φανέλα του Χαϊδαρίου, όπου πέτυχε 28 τέρματα.

Αγωνίστηκε σε ομάδες της Δ’ Εθνικής, όπως τον Πανελευσινιακό, την Κω και τον Πανναξιακό, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα του ΑΟ Σύρου και του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Όσο για τον Κώστα Κωτσαρή το βιογραφικό του αθλητή είναι μεγάλο, καθώς έχει πολλές παρουσίες σε μεγάλες κατηγορίες όπως οι: Νέοι Βέροιας (Β’ Εθνική), Αετό Σκύδρας (Δ’ Εθνική), Φωκικό (Γ’ Εθνική), Επανομή (Γ’ Εθνική), Κιλκισιακό (Γ’ Εθνική), Οδυσσέα Κορδελιού (Γ΄ Εθνική) ενώ έχει περάσει και από τον Διαγόρα Ρόδου (2012), ΑΟ Σύρου και βέβαια τον Πανναξιακό.

Προετοιμασία

Με τα αγωνιστικά τμήματα των Μικρών ηλικιών του ΠΑΣ Νάξου να προετοιμάζονται εδώ και αρκετό, στο ίδιο πλάνο κινείται και η ανδρική ομάδα, όπου μέρα με τη μέρα αυξάνονται οι ποδοσφαιριστές που μπαίνουν στην προετοιμασία και τίθονται στη διάθεση του Νίκου Σπαή. Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας σχεδιάζει να παραθέσει ένα τραπέζι στους παίκτες του, προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων, αφού ένα από τα μότο του ΠΑΣ Νάξου είναι το ''είμαστε μία οικογένεια''... 

hyggfsasfdsfd.jpg

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares