Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 21:49

Φιλική νίκη για ΑΟ Συρου, 3-2 τον Πάγο

Την ευκαιρία να τεστάρουν την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους και των ομάδων είχαν σήμερα τα τεχνικά επιτελεία τον ΑΟ Σύρου και ΑΟ Πάρου σε φιλικό που έγινε και αφορούσε το στάδιο της προετοιμασίας.

Το συγκρότημα του Μάκη Βαρθαλίτη επικράτησε με σκορ 3-2 σε ένα παιχνίδι όπου και οι δυο ομάδες έδειξαν ότι χρειάζονται αρκετή δουλειά.

Το σκορ διαμορφώθηκε στο α' μέρος, με τον Κάρολο Ρούσσο να.. χτίζει το παιχνίδι του ΑΟΣ, ενώ για τον Πάγο μεγάλο ρόλο έπαιξε η παρουσία του Κυριάκου Μανουδάκη που αποτέλεσε τον κύριο οργανωτή. 

Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου προηγήθηκε με τον Χαλκιά, με τον Ραμπαβίλα να ισοφαρίζει σε 1-1. Το 1-2 έγινε από τον Ρούσσο, με τον Πάγο να κάνει το 2-2 με τον Χαλκιά. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ραμπαβίλας.

Στην επανάληψη, η εικόνα του αγώνα χάλασε αφού έγιναν αρκετές αλλαγές εκατέρωθεν, παρ' όλα αυτά ο ΑΟΣ είχε διπλό δοκάρι. 

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Μάκης Βαρθαλίτης): Συριανός, Μαραγκός, Συριανός Α., Σαμανίδης, Σιμιγδαλάς, Ταμάμης, Κοτζοπαναγιώτης, Ραμπαβίλας, Χούρος, Λούσας, Ρούσσος Κ.

Έπαιξαν επίσης: Πρίντεζης, Φραγκιάς, Μπάιλας

ΑΟ ΠΑΓΟΣ (Νίκος Βουτσινός) Πρίντεζης, Μαυράκης, Αργυρός, Βουτσίνος, Γεράρδης, Μανουδάκης, Πρίντεζης Μ., Ντόγος, Μπαλόπητας, Χαλκιάς, Σκορδίλης.

Έπαιξαν ακόμη Μουλίδης, Ρούσσος Κ., Σιγάλας, Σαμιωτάκης, Καπέλλας, Μαρουδιάς Ν,, Μαρουδιάς Θ., Δαλέζιος, Παπούδης, Πιταουλης.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares