Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 15:35

Ανω Μερά: Προφορική συμφωνία με Φάνη Ζάρκο

Στην Άνω Μερά η αποχώρηση του Γαβρίλου Αποστολίδη προκάλεσε κενό στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, που παρ' όλα αυτά, καλύφθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Η διοίκηση της Μυκονιάτικης ομάδας με συντονισμένες κινήσεις φρόντισε ούτως ώστε η θέση αυτή να πάψει να παραμένει ορφανή αφού ήρθε σε συμφωνία με ακόμη έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που προέρχεται από το πρωτάθλημα της Κορίνθου, μετά τον Παύλο Χουσελά. Συγεκριμένα, στο σωματείο της Άνω Μεράς θα αγωνίζεται ο Θεοφάνης Ζάρκος.

Ο 28χρονος άσος που πέρυσι έπαιξε στον ΠΑΣ Κόρινθο κατακτώντας τον τίτλο στο πρωτάθλημα που συμμετέχει, παρότι είχε ανανεώσει με τη συγκεκριμένη ομάδα, τελικά θα αγωνιστεί για λογαριασμό των Μυκονιατών.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες και θα αποτελέσει χρήσιμη επιλογή για τον Χρήστο Πελέκη. 

Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League για λογαριασμό της Καλαμάτας, στην Γ' Εθνική με τη φανέλα του ΑΟ Ζευγολατιού πέρυσι στο α' εξάμηνο, και στον Πέλοπα Κιάτου και Ελλάς Βέλλου.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares