Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 18:07

Δρομολογείται η επιστροφή του Άγγελου Αργυρού στον ΑΟ Σύρου

Μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής υπάρχει στην περίπτωση της ανανέωσης της συνεργασίας του Άγγελου Αργυρού με τον ΑΟ Μυκόνου, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ο Συριανός ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι στη Σύρο, όπου και θα φορέσει ξανά τη φανέλα του ΑΟ Σύρου.

 Ο νεαρός ταλαντούχοας αμυντικός, ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους που δεν του επιτρέπουν να παραμείνει μακριά από τη γενέτηρά του και έτσι όπως όλα δείχνουν η καταρχήν συμφωνία με τη διοίκηση του ΑΟ Μυκόνου δεν θα προχωρήσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Άγγελος Αργυρός, ήδη πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον ΑΟ Σύρου υπό των οδηγιών του Μάκη Βαρθαλίτη, ο οποίος βλέπει την περίπτωση του Άγγελου Αργυρού με πολύ καλό μάτι, καθώς αν και εφόσον προχωρήσει σε συμφωνία, τότε θα έχει στην φαρέτρα του ένα πολύ δυνατό όπλο για τα μετόπισθεν της ομάδας του.

Ο Άγγελος Αργυρός  κατέγραψε πέρυσι 16 συμμετοχές με τη φανέλα των Μυκονιατών τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και συμφώνησε προκειμένου τη νέα σεζόν να προπονείται από τις οδηγίες του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη.

Ο Αργυρός έπαιξε 16 ματς με τη φανέλα του ΑΟΜ, χωρίς να αντικατασταθεί σε κανένα ματς και αυτό σημαίνει ότι και τη νέα χρονιά θα είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας στην πορεία που θέλει να κάνει στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Κυκλάδων.

Μεταξύ άλλων ο Αργυρός κατέκτησε τον τίτλο με τα χρώματα του ΑΟΣ τη σεζόν 2016-2017 ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άγιαξ Σύρου.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή, καθώς ακόμα το δελτίο του ανήκει στον ΑΟ Μυκόνου.

d4151eea80cef1e8d8bd396d9992d146_XL.jpg

b5a393b3a015c5a3cc6a2ec50b465c76_XL.jpg

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares