Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 13:24

Πανναξιακός: Ενσωματώθηκαν Καράι, Κρητικός, Λιμπερτάς

Ο Πανναξιακός έδειξε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά στο χθεσινό φιλικό με τον ΠΑΣ Νάξου, παρ' όλα αυτά, ο ιστορικός σύλλογος έχει το... ελαφρυντικό ότι ακόμη δεν έχουν ενσωματωθεί όλοι οι παίκτες που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του.

Αυτό θα γίνεται σταδιακά αφού ως γνωστόν η σεζόν στο νησί της Αριάδνης έχει μακρά διάρκεια.

Χθες στο φιλικό με τον ΠΑΣ, χρόνο συμμετοχής πήρε ο Βασίλης Καράι, ένας ποδοσφαιριστής , που θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο συγκρότημα του Νόνι Λίμα.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός που τα τελευταία χρόνια θεωρείται από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, το τελευταίο διάστημα απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως αυτή τη στιγμή δηλώνει παρών και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Μάλιστα, χθες είχε καλή παρουσία στην επανάληψη όταν κλήθηκε να χρησιμοποιηθεί από τον Νόνι Λίμα... σερβίροντας το δεύτερο γκολ στον Μοσχονά. 

Ο άλλος ποδοσφαιριστής που πήρε χρόνο συμμετοχής ήταν ο μέσος, Μιχάλης Κρητικός, που επίσης θα αποτελέσει πολύτιμη μονάδα για τον Πανναξιακό, αφού διαθέτει την εμπειρία και την ποιότητα για να βοηθήσει το σωματείο στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. 

Με τα... τρεξίματα του, θα δώσει ανάσες όσες φορές χρειαστεί το παιχνίδι των Ναξιωτών και σίγουρα η επιστροφή αποτελεί ένα χαρμόσυνο γεγονός.

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιμπερτά, ο πολύπειρος επιθετικός αποτελεί το τρίτο πρόσωπο που θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Νόνι Λίμα.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός αγωνίστηκε για 35 λεπτά στο χθεσινό φιλικό δείχνοντας ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις με τη σειρά του. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares