Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 13:17

ΑΣ Ιου: Προβληματισμός για την αγωνιστική...αδράνεια

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζονται οι προπονήσεις στις τάξεις του ΑΣ Ιου.

Ο Θοδωρής Καραβάς βλέπει όσο περνούν οι ημέρες ολοένα και περισσότεροι ποδοσφαιριστές να ενσωματώνονται στις προπονήσεις γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να δουλέψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πάντως, αυτό που προβληματίζει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είναι η αδυναμία ώστε να βρεθεί αντίπαλος για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα.

Σκοπός αποτελεί για τον ΑΣ Ίου να δώσει φιλική αναμέτρηση εντός έδρας, αφού, πιθανόν ταξίδι μονοήμερο σε έτερο νησί θα είναι δαπανηρό και θα... γονατίσει τη διοίκηση Ρολλά όσον αφορά το εξοδολόγιο των εισιτηρίων. 

Στο μεταξύ, το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον Θοδωρή Καραβά ο οποίος με δήλωση του αναφέρθηκε στη νέα σεζόν λέγοντας:

''Οι πρώτοι αγώνες σίγουρα είναι σημαντικοί. Πιστεύω ότι οι περισσότερες ομάδες δεν θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο στα πρώτα ματς γιατί αν θυμάστε και εμείς πέρυσι, στον α' γύρο ψαχνόμασταν. Στο β' γύρο είχαμε καλύτερη εικόνα. Απ' οτι διαβάζω αρκετές ομάδες ξεκίνησαν αργά την προετοιμασία και αυτό θα αποτελέσει τροχοπέδη στην προσπάθεια που θα κάνουν τις πρώτες εβδομάδες''. 

Σε ερώτηση εάν τον προβληματίζει το γεγονός ότι υπάρχει αδυναμία για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα, ο Καραβάς είπε:

''Βέβαια με προβληματίζει το γεγονός αυτό διότι μέσα από τα φιλικά παρατηρείς τις αδυναμίες σου και δουλεύεις για να βελτιωθείς. Άλλο το προπονητικό δίτερμα και άλλο το φιλικό. Έγιναν προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό και πρέπει να δούμε που βρισκόμαστε''. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares