Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 22:46

Ξενάκης η 11η προσθήκη της Άνω Μεράς

 Οι Ξενάκης, Κωφοκώτσιος και Γκολέμης στις 3 Φεβρουαρίου 2018 παρουσιάστηκαν από την Άνω Μερά Οι Ξενάκης, Κωφοκώτσιος και Γκολέμης στις 3 Φεβρουαρίου 2018 παρουσιάστηκαν από την Άνω Μερά

Μετά τους Γκολέμη και Κοφοκώτσιο ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που άνηκε στο περσινό ρόστερ και είχε αποχώρησε επέστρεψε στην Άνω Μερά.

Ο λόγος για τον ακραίο επιθετικό, Λεωνίδα Ξενάκη, που μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στο Κερατσίνι τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της Άνω Μεράς και επιστρέφει στη Μύκονο, όπου στα μέσα της άλλης εβδομάδας μπαίνει στις προπονήσεις.

Ο Ξενάκης θα αποτελέσει την ενδέκατη προσθήκη για τους ‘’Μυκονιάτες’’, καθώς προηγουμένως έχουν αποκτηθεί ή επιστρέψει στην ομάδα οι εξής ποδοσφαιριστές: Χάιρο, Κουντουράς, Ραΐσης, Παπαδάκης, Χουσελάς, Ζάρκος, Καραϊνδρος, Γκολέμης, Κοφοκώτσιος και Σαλταμάρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τα μεταγραφικά θέματα δεν έχουν κλείσει για την Άνω Μερά, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται σ ε αναζήτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα, με την συμφωνία να βρίσκεται πολύ κοντά.

Αναφορικά με τον σχεδιασμό που αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι, πληροφορίες από το ‘’νησί των ανέμων’’ αναφέρουν ότι έχει σχεδιαστεί ειδική εκδήλωση, όπου θα παρουσιαστεί η ομάδα και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares