Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 00:48

Ανω Μερά: Πρόταση σε Δημαράκη

Στην Άνω Μερά η θέση του τερματοφύλακα παραμένει κενή αφού έχει δημιουργηθεί θέμα με την έκδοση δελτίου του τερματοφύλακα Χαϊρο.

Παρ' όλα αυτά, οι διοικούντες των Μυκονιατών κάνουν την ύστερη προσπάθεια 20 ημέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας έναν πορτιέρο ικανό να προσφέρει λύσεις και να διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία που θέλει ο πρωταθλητισμός. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, ψηλά στη λίστα της διοίκησης βρίσκεται το όνομα του Βαγγέλη Δημαράκη. Ο 27χρονος πορτιέρο που έμεινε χθες ελεύθερος από τον Γιούχτα έχει δεχτεί κρούση από το σωματείο αφού υπήρξε επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές, ωστόσο, η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη αφού, ο περσινός πρωταθλητής της ΕΠΣ Ηρακλείου, βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας που εδρεύει στο Ρέθμυνο. 

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του Κορίνθιου πορτιέρο ήταν ο Γιούχτας ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Επισκοπή.

Τη σεζόν 2014-2015 ο Δημαράκης έκανε 26 ματς με τον Γιούχτα, ενώ και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε ακριβώς τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών στην ομάδα των Αρχανών.

Παράλληλα έχει περάσει από Βύζαντα Μεγάρων το δεύτερο εξάμηνο της σεζον 2012-2013 έχοντας δυο συμμετοχές στην Football League, ενώ το α' εξάμηνο άνηκε στο δυναμικό της Κορίνθου που συμμετείχε στην επαγγελματική Γ' Εθνική.

Ο ικανότατος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Λεχαίου, ενώ τις επόμενες ώρες θα αποφασίσει εάν θα απαντήσει θετικά.

Η κίνηση αυτή δεν προκαλεί έκπληξη αφού όπως είχε τονίσει σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο sportcyclades.gr ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Άνω Μεράς, Αντώνης Κουσαθανάς, ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares