Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 19:14

Επιβλητικό το πέρασμα της Άνω Μεράς από τη Σύρο στην πρεμιέρα (vid.+photos)!

Εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα της Άνω Μεράς από την έδρα του Άγιαξ Σύρου, αφού για την 1η αγωνιστική, η ομάδα του Χρήστου Πελέκη επικράτησε με 0-4 κάνοντας ιδανικό ποδαρικό στο πρωτάθλημα.

Οι Μυκονιάτες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα επέβαλαν την ανωτερότητα τους αποδεικνύοντας ότι δικαίως χαρακτηρίζονται ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Γ Εθνική.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από τα πρώτα λεπτά δυνατά στο παιχνίδι και δεν επέτρεψαν σε καμία στιγμή στον Άγιαξ Σύρου να ελπίζει ότι μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αν αναλογιστεί κανείς ότι η μοναδική φάση των Συριανών σημειώθηκε στο 89' με το σουτ του Γιάννη Ρούσσου να καταλήγει στο δοκάρι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ραϊσσης που κέρδισε το πέναλτι στο πρώτο γκολ, ενώ δημιούργησε το δεύτερο και τέταρτο τέρμα, όπως και ο Χουσελας που πέτυχε δυο από τα τέσσερα γκολ του αγώνα.

Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Κυριάκου Παπαδόπουλου. 

Κυριάρχησε η Άνω Μερά 

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 5'.

Ο Τουρέ επωφελήθηκε από τις κόντρες και αφού βρέθηκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Ανδρεάκου και στη συνέχεια να καταλήγει άουτ. Στο 19' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην επίτευξη τέρματος.

Μετά από λάθος που έγινε στη μεσαία γραμμή από την πλευρά του Άγιαξ Σύρου, ο Τουρέ έγινε κάτοχος της μπάλας και βγήκε απέναντι από τον Ανδρεάκο όμως δεν έκανε το πλασέ όπως θα ήθελε με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. 

Στο επόμενο λεπτό ο Ουζούνογλου σέντραρε από αριστερά με τους αμυντικούς του Άγιαξ Σύρου να απομακρύνουν σε ένα χώρο που ήταν ο Καραϊνδρος που σούταρε, όμως η μπάλα έφυγε απελπιστικά άουτ. 

Στο 23' ο Ραϊσσης έκανε την ατομική ενέργεια και σούταρε με τον Ανδρεάκο να διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ, ενώ στο 26' το φάουλ του Σαγκινέτου πέρασε αρκετά μέτρα άουτ. 

Στο 27' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ανδρεάκου από τον Ραϊσση, μετά από έξοχη πάσα του Χουσελά.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Χουσελάς που νίκησε τον Ανδρέακο παρότι επέλεξε τη σωστή γωνία κάνοντας το 0-1.

Το τέρμα αυτό έδωσε... φτερά στα πόδια των Μυκονιατών οι οποίοι στο 34' διπλασίασαν τα τέρματα τους. 

Μετά από ενέργεια του Ραϊσση που ήταν αρκετά κινητικός στο α' μέρος, η μπάλα έφτασε στον Τουρέ ο οποίος δεν βρήκε όπως θα ήθελε τη μπάλα με τον Χουσελά να στρώνει στον Αφρικάνο ο οποίος στη δεύτερη του προσπάθεια δεν αστόχησε κάνοντας το 0-2. 

Πάντως, στη συγκεκριμένη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν θεωρώντας ότι υπήρξε οφσάιντ. 

Το β' μέρος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους, με τον Ουζούνογλου να κάνει την ενέργεια από αριστερά, γυρίζοντας τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, με τον Χουσελά με σουτ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 0-3 αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο δοκάρι. 

Στο 68' ο Ραϊσσης έγινε για ακόμη μια φορά δημιουργός, αφού γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Ζάρκος που είχε περάσει στο παιχνίδι με σουτ έκανε το 0-4. 

Στο 89' οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν όμως η προσπάθεια του Γιάννη Ρούσσου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Τζάβρα. 

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ (Γιώργος Ρούσσος) Ανδρεάκος, Βοπόπουλος (87' Ζαρμπώνης), Δεναξάς (66' Φωτεινιάς), Καραμολέγκος, Ανδρεαδάκης, Φραγκιάς, Χρυσικός, Σπανός (54' Αλιφραγκής), Σαγκινέτος (58' Ναμπίλ), Ρούσσος, Παράβαλος. 

Στον πάγκο 14) Κουκουλογιάννης, 15) Βαμβακούσης 17) Παλαιολόγος.

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Χρήστος Πελέκης) Τζαβράς, Κουντουράς (46' Ξενάκης), Ουζούνογλου (66' Δήμας), Χατζάκος, Σαλταμάρας, Καραϊνδρος, Τουρέ, Καρφαρίδας (55' Ζάρκος), Γκολέμης, Χουσελάς, Ραϊσσης (77' Θεοχάρης).

Στον πάγκο  13) Κουτσούκος,,  16) Θεοχάρης, 17) Ξενάκης.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares