Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 13:09

Με ψυχολογία και «ερωτηματικό» τον Κάρολο Ρούσσο στο ντέρμπι ο ΑΟ Σύρου

Προερχόμενος από τη μεγάλη νίκη στο Συριανό ντέρμπι με αντίπαλο τον Πάγο, ο ΑΟ Σύρου προσεγγίζει με ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά παράλληλα και σοβαρότητα το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΑΟ Μυκόνου.

Μοναδικό ερωτηματικό όσο αφορά τις απουσίες από πλευράς ΑΟ Σύρου, είναι η συμμετοχή του Κάρολου Ρούσσου, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει την αναμέτρηση.

Από την πλευρά το ο προπονητής της ομάδα κ. Χρήστος Φωκάς, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades.gr θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους: «Είναι ένα δύσκολο και κομβικής σημασίας παιχνίδι, απέναντι σε μία σοβαρή και καλή ομάδα όπως είναι ο ΑΟ Μυκόνου. Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έτσι θα κάνουμε και με τον αγώνα του Σαββάτου, όπου θα δείξουμε τη δέουσα σοβαρότητα».

Αναφορικά με την γενικότερη παρουσία της ομάδας, ο κ. Φωκάς, τόνισε: «Έχουμε αγωνιστεί σε μόλις 2 παιχνίδια. Μετά την ήττα στο Κύπελλο ήρθε η νίκη στην πρεμιέρα που μας κρατά μέσα στον στόχο μας ο οποίος είναι η πρόκριση στην 2η φάση του πρωταθλήματος».


 

Χωρίς Μπάμπακαρ-Βαρουξή στη Σύρο ο ΑΟ Μυκόνου

 


Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares