Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 01:10

Θεραπεία για Χαμηλοθώρη-Τσουρή στον Πανναξιακό από τον Βαγγέλη Κάρλοβιτς [pics]

Σε ρυθμούς  ντέρμπι κινούνται στον Πανναξιακού αφού ακολουθεί η αναμέτρηση με τον ΑΜΣ Φιλωτίου στο ''Γιάγκος Γρατσίας'' την Κυριακή στις 15.00.

Σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλάρωμα για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Αστέρα Τραγαίας την Τετάρτη 17/10, με τους υπόλοιπους που μπήκαν ως αλλαγή και εκείνους που δεν αγωνίστηκαν καθόλου να ακολουθούν το πρόγραμμα της προπόνησης.

Ο Κρισίντι Σέμε ανεβάζει ρυθμούς και στροφές και όλα δείχνουν οτι θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Νόνι Λίμα, ενώ, στη διάθεση του πρώην βοηθού προπονητή του Πανιώνιου βρίσκονται οι Καφετζης και Μπονιάκος που εξέτισαν τις τιμωρίες τους.

Από εκεί και πέρα, θεραπεία υπό τις οδηγίες του γνωστού φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Βαγγέλη Κάρλοβιτς ακολούθησαν οι Αντώνης Χαμηλοθώρης και Βασίλης Τσουρής ωστόσο, σύμφωνα, με τις εκτιμήσεις του πρώτου αμφότεροι θα δώσουν το παρών στο παιχνίδι. 

Μάλιστα, ο κ. Κάρλοβιτς βρέθηκε σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου με ειδικό μηχάνημα αποκατάστασης παρακολουθώντας τους παίκτες οι οποίοι μάλιστα έκαναν θεραπεία όπως δείχνουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr.aw.jpgxamil.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares