Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 18:07

Επιστροφή Ρεγκινίδη - Ψαρρά στον ΑΜΣ Φιλωτίου

Όπως σας είχε ενημερώσει το sportcyclades.gr μετά το τριπλό μεταγραφικό χτύπημα, ο ΑΜΣ Φιλωτίου κινούνταν για ένα δυναμικό κόλπο γκρόσο με την επιστροφή δυο πολύτιμων μονάδων στο έμψυχο δυναμικό.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας κατάφερε να αποσπάσει θετική απάντηση από δυο ποδοσφαιριστές που στο πρόσφατο παρελθόν είχαν αγωνιστεί και πάλι για τον ΑΜΣ Φιλωτίου. 

Στο πλαίσιο αυτό, στο σύλλογο της Ορεινής Νάξου επιστέφει ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Ρεγκινίδης. 

Ο υψηλοσωμος κεντρικός αμυντικός την περσινή σεζόν έπαιξε 14 φορές με τη φανέλα της ιστορικής Δόξας Βύρωνος, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει από ομάδες που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πειραιά, όπως ο Πειραϊκός και πέρυσι η ΑΕ Νικαια. 

Με την επιστροφή του στον ΑΜΣ Φιλωτίου, ο Ρεγκινίδης θα δώσει περισσότερες λύσεις στο σύλλογο και θα... συμμαζέψει σε μεγάλο βαθμό την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας ακούει στο όνομα Βασίλης Ψαρράς.

Γενικά θρέμμα Φιλωτίτης, ο 24χρονος άσος επιστρέφει μετά από συνεχή παρουσία στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ για λογαριασμό του Άγιου Δημητρίου, για να προσφέρει με τη σειρά του και να βοηθήσει το σύλλογο του χωριού του να έχει μια ανταγωνιστική πορεία.

Ο Ψαρράς είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κατά το παρελθόν έχει αποτελέσει έναν από τους κορυφαίους σκόρερ που έχει αναδείξει το σωματείο της ορεινής Νάξου.

Με τις δυο κινήσεις αυτές, ολοκληρώνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΜΣ Φιλωτίου, που πλέον παρουσιάζεται πάνοπλο σε όλες τις γραμμές. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares