Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 19:12

"Διπλό" για τον ΑΟ Σύρου, 2-6 τον Άγιαξ

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΟ Σύρου που επικράτησε με 2-6 του γειτονικού Άγιαξ στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο στην Α' ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ομάδα του Χρήστου Φωκά ήταν ανώτερη και πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα που θα του δώσει ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη, ο Άγιαξ Σύρου δεν παρουσίασε το πρόσωπο που έπρεπε και με δεδομένο ότι έπαιξε με ένα ποιοτικότερο και ανώτερο σύνολο, μοιραία ηττήθηκε.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης καθώς με συρτή σέντρα του Σαμανίδη, από κοντά με πλασέ ο Χούρος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 15' έγινε 0-2 για τους φιλοξενούμενους με σουτ του Μαραγκού μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Στη συνέχεια του πρώτο ημιχρόνου ο Α.Ο. Σύρου έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς ένα σουτ του Ραμπαβίλα στο 19' κατέληξε στο δοκάρι, και στη συνέχεια της φάσης με κεφαλιά ο Σταμούλης σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Από την άλλη ο Αίαντας έκανε το πρώτο του σουτ στο 25', με τον Ρούσσο όμως κατέληξε άουτ.

Το 0-3 έγινε στο 2ο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 58' με σκόρερ πάλι τον Χούρο, ο οποίο με ατομική προσπάθεια μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Αίαντα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 1-4 στο 73' με τον Χρυσικό να σουτάρει και τον Σαρακίνη να αποκρούει και στην επιστροφή της μπάλας ο Σαγκινέτος σκόραρε για την ομάδα. Στη συνέχεια ο Α.Ο. Σύρου έκανε 1-5 με τον Συμιγδαλά αυτή τη φορά στο 74.

Ο Αίαντας Σύρου μείωσε ξανά σε 2-5 με τον Σαγκινέτο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ξανά με έναν παρόμοιο τρόπο με τον προηγούμενο 75. Το τελικό 2-6 διαμόρφωσε ο Συμιγδαλάς στο 85' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σαγκινέτου

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Ι.Ι. με βοηθούς τους κ.κ. Μουτάφη και Βαρθαλίτη.

Αίαντας Σύρου (Γιώργος Ρούσσος): Ανδρεάκος, Φραγκιάς (56' Χρυσικός), Νομικός (60' Ναμπίλ), Καραμολέγκος, Ανδρεαδάκης, Σπανός, Βαμβακούσης, Κουκουλογιάννης (46' Σαγκινέτος), Παράβαλος, Ρούσσος, Δεναξάς (68' Δεναξάς)

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Χατζησταυρίδης, Πρίντεζης Α., Ναμπιλ, Ζαρμπώνης, Ρούσσος

Α.Ο. ΣΥΡΟΥ (Χρήστος Φωκάς): Σαρακίνης, Σαμανίδης, Αργυρός, Μαραγκός, Συριανός(60' Δημητρακόπουλος), Σταμούλης (55' Ρούσσος), Πρίντεζης (46' Σαγκινέτος), Ταμάμης (68' Μπάιλας), Χούρος, Ραμπαβίλας, Συμιγδάλας

Ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι: Κοψαχείλης, Αρμάντο

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε λεπτό προς λεπτό από το sportcyclades.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares