Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 17:22

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς με Μίρτσα στον ΑΟ Σύρου

Η λύση στη θέση του επιτελικού μέσου για τον ΑΟ Σύρου ακούει στο όνομα Έρτσου Μίρτσα και την επιστροφή του Ρουμάνου βιρτουόζου ποδοσφαιριστή στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Στις 21 Ιανουαρίου είχαμε γράψει για  συμφωνία που περιείχε την έλευση του ποδοσφαιριστή στη Σύρο, προκειμένου να προπονηθεί με την πρώην του ομάδα και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες προκειμένου να υπογράψει στο δελτίο της επιστροφής του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, σήμερα έγινε ακόμη ένα καθοριστικό βήμα, καθώς ανέλαβε περισσότερο ενεργό δράση ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Φώσκολος, ο οποίος μίλησε προσωπικά με τον Μίρτσα, καλύπτοντας όλες του της απαιτήσεις προκειμένου να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής από την Αυστρία όπου αγωνίζεται τα 2 τελευταία χρόνια. 

όμως, η περίπτωση του Ρουμάνου δεν είναι η μοναδική που απασχολεί τον ΑΟ Σύρου, καθώς υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον για την απόκτηση ακόμη 1 ή 2 ποδοσφαιριστών, με τον πρόεδρο της ομάδας μάλιστα κ. Φώσκολο να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, όπου έχει αλλεπάλληλες συναντήσεις με ποδοσφαιριστές και εκπροσώπους.

Η συμφωνία με τον Έρτσου Μίρτσα αποτελεί ένα είδος πρωτοχρονιάτικου μποναμά, δείχνοντας τις προθέσεις των ανθρώπων του ΑΟΣ για τη συνέχεια! Καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, έπαιξαν οι κ.κ. Ζιάβρας, Ραουζαίος και Μακρυωνίτης που συνέβαλαν τα μέγιστα για την ολοκλήρωση της.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους... 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares