Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2019 10:59

Τράκος η επόμενη μεταγραφική κίνηση του Πανναξιακού

Τη δεύτερη του -χειμερινή- μεταγραφική του κίνηση πραγματοποίησε ο Πανναξιακός ενισχύοντας το δυναμικό του ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Νόνι Λίμα θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο Γιώργος Τράκος. Ο 28χρονος μέσος τα βρήκε σε όλα με τον ιστορικό σύλλογο και μετά το μικρό πέρασμα που είχε από τον Αστέρα Τραγαίας που είχε πέρυσι όπου σκόραρε και ένα τέρμα, θα φορέσει τη φανέλα των ''μπλε''.

Μεταξύ άλλων, ο Τράκος έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην Αναγέννηση Νάξου και εκτιμάται ότι θα προσφέρει λύσεις.

Πατάει Νάξο ο Αργυρόπουλος

Σε άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα από τη Νάξο, την ερχόμενη Δευτέρα θα φτάσει στο νησί της Αριάδνης ο Βαλάντης Αργυρόπουλος που έχει συμφωνήσει προφορική με την ομάδα και θα αποτελέσει την μονάδα που θα καλύψει θέση στην αιχμή του δόρατος.

Συμβούλιο για Καράι-Κρητικό

Όσον αφορά την ενδεχόμενη αποχώρηση των Μιχάλη Κρητικού και Βασίλη Καράι, το Δ.Σ. του συλλόγου θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με θέμα συζήτησης το συγκεκριμένη ζήτημα, ενώ το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί η απόκτηση δυο ακόμη παικτών από την εγχώρια αγορά της Νάξου. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares