Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 18:34

Προπονήθηκε με τον ΑΟΣ ο Μουλίδης... βλέπει ακόμη ''3'' από Πάγο

Την πρώτη του προπόνηση μετά την επιστροφή του στον ΑΟ Σύρου πραγματοποίησε σήμερα ο Μανώλης Μουλίδης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟ Πάγου τέθηκε στην διάθεση του προπονητή Νίκου Βουτσίνου που βλέπει να μπαίνει ακόμα ένας πολύτιμος κρίκος στην αλυσίδα του ρόστερ της ομάδας του, που όπως όλα δείχνουν θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, στοχεύοντας πρωτίστως στην απόκτηση παικτών από την αγορά της Σύρου.

Τον Μουλίδη υποδέχτηκε στην προπόνηση ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Νίκος Ζιάβρας, που αποτελεί το δεξί χέρι του Γιώργου Φώσκολου στις μεταγραφικές κινήσεις και είναι ένας άνθρωπος ο οποίος επηρεάζει θετικά τις εξελίξεις. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τρεις (3) ποδοσφαιριστές του ΑΟ Πάγου, μεταξύ αυτών ο Ντόγος και ο Μπαλόπητας, ενώ όπως αναφέρουν πηγές μέσα από την διοίκηση του ΑΟΣ, δεν θα ασχοληθούν με περιπτώσεις όπως αυτή του Κυριάκου Μανουδάκη που τα τελευταία χρόνια αποτελούσε μόνιμα μεταγραφικό σήριαλ για τον σύλλογο.

Αυτό που έχουν σχεδιάσει ο πρόεδρος Γιώργος Φώσκολος και τα άλλα μέλη της διοίκησης, είναι το μοντάρισμα μίας ομάδας που θα έχει στις τάξεις της την ελίτ των Συριανών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μπορέσουν να αποτελέσουν τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους θα χτιστεί μία ομάδα του μέλλοντος.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares